Palvelumme

0100 0700

Taksi Helsinki -kortti

Taksi Helsinki -kortti on tarkoitettu ainoastaan yrityksille ja yhteisöille. Kortit ovat magneettiraitaisia maksukortteja, joilla voidaan maksaa vain taksilla ajettuja matkoja.

Taksi Helsinki-korttia on saatavana jatkuvakäyttöisenä maksukorttina, joka on tarkoitettu säännöllisille käyttäjille, sekä kertakäyttökorttina, joka on tarkoitettu satunnaisille käyttäjille (esimerkiksi yhtiön vieraille tai erityisiin tilaisuuksiin).

Lue lisää >

Tilapäinen taksiasema

Voitte tilata halutessanne tilapäisen taksiaseman tapahtumaanne, jossa on paljon osallistujia ja taksien tarvetta. Vuorossa oleva taksitarkastaja ohjaa liikennettä taksiasemalla, ja huolehtii siitä että takseja on riittävästi tarjolla.

Tilapäisen taksiaseman hinta on 150 € / h + alv 24 %. Minimiveloitus on yksi tunti.

Tilaa täältä >

 


Taksi Helsinki Internet Booker

Automaattinen nettiselaimen kautta tapahtuva tilauspalvelumme, Internet Booker, on tarkoitettu yritys- ja yhteisöasiakkaillemme.

Järjestelmän kautta voitte tilata asiakkaillenne reaaliaikaisena taksin, joka on paras ja sopivin (henkilö- farmari- tai tila-auton) tai tehdä ennakkotilauksen tietylle ajankohdalle. Lisäksi uutuutena palvelussa on kiinteähintaisen lentoasemakuljetuksen mahdollisuus hintaan 39€ (1-4 hlö) tai ennakkotilauksena 45 €.

Yrityksenne käyttöön tulee palvelua varten osoitekohtainen käyttäjätunnus sekä salasana, joiden avulla palvelua pääsee käyttämään.

Jos teillä on mahdollisesti mielessä asioita, joista haluatte lisätietoa, olkaa yhteydessä. Toimitamme myös mielellämme esitteen kiinteähintaisista lentoasemakyydeistä toimipisteeseenne.

Lisätiedot tai yhteydenotot: info(at)taksihelsinki.fi

Taksi Helsinki -sovellus

Mainoskortti2_kuva nettiin

Tilaa helposti ja nopeasti Taksi Helsinki -sovelluksella. Vain pari painallusta ja taksi on tulossa.

Sovellukseen on mahdollista rekisteröidä kaksi erillistä maksukorttia. Tällöin esimerkiksi vapaa-ajan ja työmatkojen veloitukset on helppo hoitaa omilla korteillaan. Kuitti tulee kätevästi suoraan sähköpostiin tai yrityksen eTasku -palveluun, mikäli palvelu on otettu käyttöön.

Lue lisää >

 

 

 

 

Pakettikuljetukset

Pienet ja isommatkin paketit kuljetetaan taksilla nopeasti ja vaivattomasti ajasta tai paikasta riippumatta.  Kuljetusta varten tarvitsemme lähtöosoitteen lisäksi tietoomme päämääräosoitteen sekä yhteyshenkilön nimen ja puhelinnumeron.

Pakettikuljetukset voi maksaa joko nouto- tai päämääräosoitteessa. 

Tee tilaus numerosta 0100 0700.

 

 

Premium

Tarvitsetko edustuskelpoista kuljetuspalvelua?

Tarjoamme sinulle vahvan asiakaspalveluosaamisen omaavat kuljettajat ja laadukkaan autokaluston toteuttamaan

  • yrityksesi vieraiden kuljetuksia
  • juhlatilaisuuksia
  • tai muuten vaan päivääsi piristämään.

 

Palvelupaketit voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan, esimerkiksi hääautoksi tietyn värinen auto tai auto käyttöön tietyksi ajaksi.

Soita ja kysy lisää 0100 0700!

Palvelu on tarjolla saatavuuden mukaan.