Taksi Helsinki kartoittaa palveluntuottajien lisäämistä

5.10.2018

Uusien autoilijoiden mukaanotto välitykseen

Taksi Helsinki Oy:n hallitus on jatkanut asian käsittelyä kokouksissaan ja päättänyt siirtää päätöksen teon koskien uusia vuokraliittymiä ylimääräisen yhtiökokouksen (24.10.2018) jälkeiseen aikaan.

Uusi vuokraliittymiä ei siis toistaiseksi tehdä.

Tämänhetkinen tavoiteaikataulu mukaanliittämisen periaatteiden valmistumisesta on marraskuu.

Uusia autoja, jotka perustuvat ns. vapaaseen osakkeeseen, otetaan mukaan koko ajan, kun asiaan liittyvät paperit ovat kunnossa. Ota yhteyttä osoitteeseen autoilijasopimukset@taksihelsinki.fi

 

Tietoa palveluntuottamisesta kiinnostuneille

Taksialaan liittyvä lainsäädäntö muuttui 1.7.2018 ja kasvattamalla taksien määrää Taksi Helsinki haluaa varmistaa riittävän palvelutarjonnan sekä nopean toimitusajan.

Edellytykset liittyä Taksi Helsingin välitysjärjestelmään ovat muun muassa:

• musta tai valkoinen auto
• luottotiedot kunnossa
• voimassa oleva liikennelupa.

Jos kyseessä on taksinkuljettaja, joka haluaisi autoilijaksi Taksi Helsinkiin, tulee kuljettajan hakea ensin liikennelupa.

Taksi Helsingin järjestelmään liittyvältä uudelta palveluntuottajalta edellytetään ensisijaisesti MegTax-mittarilaitteistoa.

Mukaan haluavan palveluntuottajan tulee täyttää ja lähettää pyydetyt tiedot yhteydenottolomakkeen kautta, joka löytyy täältä aina kartoituksen ollessa käynnissä. Käymme yhteydenotot läpi, minkä jälkeen kontaktoimme yhteydenottajan. 

Mikäli sinulla on muita mahdollisia lisäkysymyksiä alaan liittyen, voi lähettää ne sähköpostitse osoitteeseen autoilijasopimukset@taksihelsinki.fi.

Call Now Button