Asiakkaiden tarinoita

"Keskustaan kiiruhtaessa onnistuin hukkaamaan hansikkaani, jotka luulin kadottaneeni lopullisesti. Ilokseni kuitenkin seuraavana päivänä sain puhelun tuntemattomasta numerosta, josta itsensä esitteli Taksi-Seppo. Kyseli, että puuttuikohan minulta yhdet mustat sormikkaat, kun semmoiset oli autosta löytynyt. Voi miten pienellä eleellä ja vaivannäöllä on ihan maailman isoin merkitys asiakkaalle! Kysyi että voiko hanskat palauttaa samaan osoitteeseen mistä minut kyytiin nappasi, kun seuraavan kerran ohi ajelee. Reilun puolen tunnin kuluttua toimistomme oveen koputettiin ja siellähän se Taksi-Seppo seisoi kirjekuoren kanssa mihin oli pistänyt hanskat talteen. Tämä kokemus ei tule unohtumaan minulta milloinkaan ja olen siitä kertonut varmasti jo kaikille ystävilleni sekä muillekin taksikuskeille, jos on sattunut kovinkin juttutuulella oleva kuski puikkoihin. Annoin Sepolle pullon glögiä kiitokseksi, lupasi nauttia sen vaimonsa kanssa viikonloppuna mökillä. Tätä on premium-luokan asiakaspalvelukokemus. Pieni teko, valtavan suuri vaikutus. Seppo on paras kuski mitä minulle on koskaan sattunut kohdalle.

-Mari-


Asiakaspalvelua_2

"Haluan antaa hyvää ja positiivista palautetta kuljettajalle. Rauhallinen, hyvä, turvallinen kyyti. Kohtelias ja mukava kuljettaja. Tahdon antaa kiitoksen ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa elämässään."

-Nina-

 

 

 


Taksipalvelu_valmiinaGreat driver! Left my phone in the back and he drove back around to give me it, what a legend!

-Matthew-

 

 

 

 

 


Taksin_tilaaminenFirst time using the app; as I don't speak Finnish the app made it super easy to order a taxi. The driver was super nice, we arrived at the airport in a breeze.

-Samuel-

 

 

Call Now Button