Avoimet työpaikat

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Haluaisitko sinä olla varmistamassa, että asiakaslupauksemme toteutuu? Tutustu toimistomme avoimiin työpaikkoihimme ja laita hakemuksesi tulemaan.

AVOIMET TYÖPAIKAT

  • Haemme Taksi Helsingin palvelukeskuksen iloiseen tiimiin asiakasneuvojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen! Työ sopii mainiosti esimerkiksi opintojen ohelle. Työpaikkailmoitukseen pääset täältä

 
Kiinnostaako sinua asiakaspalvelutyö palvelukeskuksessamme? Työ on vuorotyötä ja sopii niin opiskelijoille, kuin kokopäiväiseksi työksi. Lue palvelukeskuksemme toiminnasta lisää täältä.

TAKSINKULJETTAJAKSI?

Oletko kiinnostunut taksinkuljettajan työstä? Työ on monipuolista ja antoisaa asiakaspalvelutyötä, jossa voit myös vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Lue lisää täältä.

 

Call Now Button