Valtakunnallinen taksipalvelu

Numerosta 0100 0700 sekä 0100 0700 -sovelluksella voit tilata taksin myös muualle Suomeen. Yksi ainoa numero hoitaa sinulle luotettavat ja turvalliset taksikuljetukset niin pääkaupunkiseudulla kuin esimerkiksi Tahkolla, Hämeenlinnassa tai Turussa.

Vuoden 2020 alusta lähtien palvelemme myös Levillä ja Kittilän alueella.

 

0100 0700

Yhteistyökumppanit:

 

VieVie

 
Pohjois-Savossa toimiva VieVie Sinut Oy on sataprosenttisesti paikallisista yrittäjistä koostuva yhtiö, joka tuottaa asiakkaille tuttua ja turvallista palvelua Kuopiossa, Siilinjärvellä, Nilsiässä sekä Tahkolla. Välitykseen kuuluu taksien lisäksi myös isompaa kalustoa. Yhtiö pitää tärkeänä yhteisiä laatuvaatimuksia sekä kuljettajien ammattitaitoa.

Lue lisää >

Taksi Länsi-Suomi

 
Taksi Länsi-Suomi tarjoaa turvallista taksipalvelua Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa paikkakunnilla Eura, Eurajoki, Huittinen, Kokemäki, Koski Tl, Laitila, Loimaa, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Pori, Raisio, Rauma, Salo, Turku ja Uusikaupunki.

Lue lisää>


Taksi Häme

 
Taksi Hämeen toiminta-alue käsittää koko Kanta-Hämeen alueen. Taksi Helsingin palvelukeskus välittääkin taksit Hämeenlinnaan, Hattulaan, Janakkalaan, Valkeakoskelle, Pälkäneelle, Forssan seudulle, Riihimäelle, Lopelle ja Hausjärvelle.


Lue lisää >

Levi-Kittilän Taksit Oy

 
Levin ja Kittilän alueella taksitilaukset voi tehdä vuoden 2020 alusta lähtien numerosta 0100 0700.

Levi-Kittilän Taksit Oy:n toiminta-alue käsittää koko Kittilän kunnan alueen ja palveluksessa on noin 30 taksia aina henkilöautoista isoihin tilatakseihin.

Lue lisää>


0100 0700 -sovellus

 
0100 0700 -taksisovelluksella tilaat taksin ilmaiseksi, nopeasti ja vaivattomasti yhteistyökumppaniemme alueella sekä tietenkin myös pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää >

Valopilkku

 
Valopilkku-sovellus palvelee yli 175 paikkakunnalla ja sen kautta tavoittaa jopa 5000 taksia. Palvelu toimii lisäksi Virossa Tallinnassa sekä Ruotsissa Haaparannassa.

Lue lisää >


 

0100 0700 -puheluhinnat 2,76 €/puh. + 0,35 €/min (jonotus maksuton 85 sekuntiin asti)

 

Taksimatkan hinta perustuu paikallisen toimijan hinnoitteluun, joka löytyy jokaisen toimijan omilta sivuilta

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Call Now Button