Kuljettajien laatusivu

Sopimus kuljettajakortin käytöstä sekä erillinen laatusopimus voidaan tulostaa oheisten linkkien kautta. Allekirjoitetut sopimukset palautetaan Taksi Helsingin palvelupisteeseen henkilökohtaisesti. Sopimuksia on saatavilla myös palvelupisteessä ja ne voidaan täyttää siellä. Aukioloaika on arkisin klo 9.00 - 15.00.

Sopimusta tehtäessä mukana on oltava ajokortti ja henkilöauton ammattiajolupa.

Laatuattribuutin saaminen edellyttää vähintään 100 tunnin moitteetonta taksinajokokemusta Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmässä. Laatusopimuksen allekirjoittanut uusi kuljettaja saa laatuattribuutin suorittamalla tasokokeen, jossa kysytään mm. reittikysymyksiä. Laatuattribuutin saaminen edellyttää hyvää osaamistasoa kokeessa.

Jos kuljettaja haluaa ajaa kelakyytejä, on tasokokeen lisäksi suoritettava erillinen kelakyytikoe. Haastatteluun ja kokeisiin vastaamisen on varattu noin tunti aikaa. Jos osaamistaso on hyvä, aikaa kuluu huomattavasti vähemmän.

Kysymyksiä ja palautetta liittyen sopimuksiin ja laadun kehitykseen sekä ilmoituksen osoitteen- tai muiden yhteystietojen muutoksista voi lähettää osoitteeseen kuljettajarekisteri@taksihelsinki.fi .

 


Sopimus kuljettajakortin käytöstä 

Sopimuksella kuljettajakortin käytöstä jokainen välitysjärjestelmässämme ajava kuljettaja sitoutuu kuljettajakorttiin liittyviin ehtoihin. Sopimuksen tehnyt kuljettaja saa kuljettajakortin, joka mahdollistaa kirjautumisen Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmään.

 

Laatusopimus ja sen perusteet 

Allekirjoittamalla erillisen laatusopimuksen kuljettaja sitoutuu laadukkaaseen toimintaan, jonka yksityiskohdat on mainittu sopimustekstissä. Mikäli jonkin sopimuskohdan merkitys jää epäselväksi, niin oheisen linkin kautta löytyvät myös perustelut laatusopimuksen jokaiseen kohtaan.

 

Uudistettu pukeutumisohje

Sopimusten liitteenä on uudistettu pukeutumisohje. Taksi Helsingin kuljettajien on edelleen näytettävä yhtenäiseltä ja luotettavalta ammattilaisten joukolta, kuten muidenkin henkilökuljetusalan ammattilaisten. Tämä onnistuu noudattamalla näitä yksinkertaisia pukeutumisohjeita.