Taksikurssi

Taksikurssin kokonaishinta on 550 euroa (HTA:n jäsenille 450 euroa), sis. alv 24 %.

Hinta koostuu seuraavasti:

PERUSKURSSI 235,00 €
PAIKALLISTUNTEMUS 205,00 €
LOPPUKOE 50,00 €
DATAKURSSI 60,00 €
KAIKKI YHTEENSÄ 550,00 €

 

Taksinkuljettajan kokeen järjestää Ajovarma Oy ja sen voi halutessaan suorittaa Helsingin Taksiopistossa. Jos oppilas haluaa suorittaa kokeen kurssin yhteydessä Helsingin Taksiopistossa, lisätään kurssilaskuun kokeen hinta 100 euroa (alv 0%). Jos koe täytyy uusia, järjestetään uusinta aina Ajovarma Oy:n toimesta ja tiloissa. Mahdollisesta kokeen uusimisesta saat lisätietoa kurssin yhteydessä.

Viranomaisen järjestämisvastuulla olevan paikallistuntemuskokeen järjestää Ajovarma Oy ja sen voi halutessaan suorittaa Helsingin Taksiopistossa. Jos oppilas haluaa suorittaa kokeen kurssin yhteydessä Helsingin Taksiopistossa, lisätään kurssilaskuun kokeen hinta 100 euroa (alv 0%). Jos koe täytyy uusia, järjestetään uusinta aina Ajovarma Oy:n toimesta ja tiloissa. Mahdollisesta kokeen uusimisesta saat lisätietoa kurssin yhteydessä.

Kurssimaksu tulee olla kokonaisuudessaan suoritettu ennen taksinkuljettajakurssin alkua. Jos maksu on suoritettu myöhemmin kuin kaksi päivää ennen kurssin alkua, tulee kurssin alkaessa esittää kuitti suoritetusta kurssimaksusta.