Taksi Helsingin autot ajavat maanantaista alkaen myös Valopilkun kautta tulleita kyytejä

Taksi Helsinki on ostanut Valopilkun ja helsinkiläiset taksit ajavat Valopilkun kautta tilattuja kyytejä maanantaista 14.5. kello 12.00 alkaen. Taksi Helsinki -sovelluksen kehitystyö jatkuu aivan kuin ennenkin ja se palvelee asiakkaita pian entistä monipuolisemmin.

Taksi Helsingin taksit ajavat Valopilkun kautta tulleita Helsingin taksikyytejä maanantaista 14.5. kello 12 alkaen. Heinäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen Taksi Helsinki ajaa myös lähikuntien Valopilkun kautta tulleet tilaukset. Muutokset eivät vaikuta Taksi Helsinki -sovelluksen kautta tulleisiin tilauksiin.

Valopilkku -sovellusta aiotaan jatkossa kehittää samaan suuntaan kuin Taksi Helsingin omaa sovellusta. Näin siitä hyötyvät niin asiakkaat kuin välityksessä mukana olevat autoilijat aina Tallinnaa ja Haaparantaa myöten.

- Taksi Helsinki haluaa kehittää myös Valopilkkua. Haluamme niin asiakkaiden kuin yrittäjien olevan siihen entistä tyytyväisempiä jatkossa. Meillä on katse tulevaisuuteen ja vahva kehitysmoodi päällä, sanoo toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Taksi Helsingin oma sovellus jatkaa menestyksekästä kulkuaan ja sen kehitystyö jatkuu edelleen. Uusia ominaisuuksia on tulossa taas pian. Taksi Helsinki -sovelluksella on nyt noin 103 000 käyttäjää ja sovelluksen kautta tehdään noin 70 000 tilausta kuukaudessa.

 

Lisätietoja:
Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, jari.kantonen@taksihelsinki.fi, puh. +358 40 543 1438

 

Taksi Helsinki Oy yrityksenä

Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia.