Taksi Helsinki ja Länsi-Suomen Lähitaksi Osk yhteistyöhön

Taksi Helsinki on tehnyt yhteistyösopimuksen Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa toimivan Länsi-Suomen Lähitaksi Osk:n taksivälityksen siirtymisestä Taksi Helsingin palvelukeskukseen. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella taksin voi tilata numerosta 0100 0700 jo helmikuun alusta.

Taksi Helsingin ja Länsi-Suomen Lähitaksi Osk:n yhteistyösopimus sisältää matkaketju- sekä teknologiayhteistyötä ajovälityksen osalta. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella taksitilaukset voi tehdä 1.2.2019 alkaen numerosta 0100 0700. Numero ohjautuu Taksi Helsingin palvelukeskukseen, josta taksitilaukset välitetään Varsinais-Suomeen sekä Satakuntaan.

- Yhteistyö Länsi-Suomen Lähitaksi Osk:n kanssa on merkittävä asia valtakunnallisessa laajentumisessa. Nyt asiakas voi tilata taksin luotettavasti ja turvallisesti yhdestä numerosta niin Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pohjois-Savossa kuin pääkaupunkiseudullakin ja lisää alueita on tulossa, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Ensi vaiheessa palvelu ei kata koko aluetta, mutta kesäkuuhun 2019 mennessä numerosta 0100 0700 voi tilata taksin aina Turkua ja Poria myöten.

- Ensisijaisesti kunkin välityspaikkakunnan asiakkaita palvelevat edelleen tutut ja turvalliset paikalliset taksit, mutta kiireisinä aikoina asiakasta voi tulla palvelemaan myös naapurikunnan taksi, kertoo Länsi-Suomen Lähitaksi Osk toimitusjohtaja Ari Saarenmaa.

Puhelinpalvelun lisäksi asiakkaat voivat kesästä alkaen tilata taksin Varsinais-Suomessa sekä Satakunnassa myös ilmaisella 0100 0700 -sovelluksella. 0100 0700 -sovellus on Taksi Helsinki -sovelluksen kevytversio, joka on kehitetty erityisesti valtakunnallisille toimijoille.

Lisätietoja:
Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, jari.kantonen@taksihelsinki.fi, puh. +358 40 543 1438

Ari Saarenmaa, toimitusjohtaja, Länsi-Suomen Lähitaksi Osk, puh. +358 44 583 7469

Taksi Helsinki Oy yrityksenä

Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia.

 

Länsi-Suomen Lähitaksi Osk yrityksenä

Länsi-Suomen Lähitaksi Osk on noin 230 jäsenautoilijan ja yli 300 taksin toimija Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakuntien alueilla. Taksi Länsi-Suomen tarkoituksena on varmistaa luotettavien ja turvallisten taksipalveluiden saatavuus toiminta-alueellaan myös harvaan asutuilla seuduilla. Olennaisena osana tämän tavoitteen saavuttamisessa on yhteistyö Taksi Helsingin kanssa.

Call Now Button