Taksi Helsinki -sovellus

Tervetuloa tutustumaan Taksi Helsinki -sovellukseen!

Rekisteröidy

Taksi Helsinki -sovellus sisältää ison joukon hyödyllisiä ominaisuuksia, ja parhaiten pääset niitä käyttämään, kun rekisteröidyt käyttäjäksi.

Taksisovellukseen voit rekisteröidä kaksi erillistä maksukorttia (esim. henkilökohtainen/ yritys), sekä lisäksi Taksi Helsinki -maksukortin, jolloin veloitus tapahtuu automaattisesti ilman, että et tarvitse edes lompakkoa taksissa. Saat tällöin kuitin matkasta kätevästi sähköpostiisi. Halutessasi voit edelleen maksaa matkan myös taksissa haluamallasi maksuvälineellä.

eTasku

Jos olet eTasku-palvelun käyttäjä ja haluat kuitit taksimatkoistasi suoraan eTaskuun, klikkaa rekisteröimääsi maksukorttia ja valitsemalla valikosta "Lisää eTasku-palveluun". Tällöin et saa sähköpostitse kuittia taksimatkasta, vaan ne ilmestyvät automaattisesti omaan eTaskuusi. Voit myös lisätä eTaskun maksukortille myöhemmin sovelluksen maksuasetuksista.

Tilaaminen

Voit tehdä sovelluksella joko hetitilauksen tai ennakkotilauksen. Ennakkotilauksen voi tehdä aikaisintaan kaksi viikkoa tai viimeistään puoli tuntia ennen lähtöaikaa.

Taksisovellus paikantaa sinut automaattisesti. Voit aina tarkentaa sijaintiasi kartalta, kirjoittaa itse osoitteesi, valita sen tilaushistoriasta tai omista, etukäteen tallentamistasi suosikeistasi.

Jos ilmoitat päämääräosoitteen, saat arvion taksimatkan pituudesta, hinnasta ja kestosta. Voit myös halutessasi tehdä matkan kiinteällä hinnalla.

Tilausvalinnat-valikosta  voit tilauksen yhteydessä valita kyydin maksutavan sekä haluamasi autotyypin, esimerkiksi tavallisen henkilöauton, farmariauton tai tilataksin.

Autotyypin lisäksi voit Lisäpalvelu-osiosta valita Premium-taksin, englantia puhuvan kuljettajan, lemmikkejä kuljettavan taksin, Seniori-palvelun tai pakettikuljetuksen.

Taksin saapumista voit seurata kartalla. Taksisovellus kertoo sinulle taksin numeron, auton merkin ja arvion saapumisajasta.

Matkan päätyttyä toivomme saavamme palautetta. Tähtien määrällä voit kertoa, kuinka hyvin sinua palveltiin ja voit myös halutessasi antaa sanallista palautetta. 

Tilaaminen Taksi Helsinki -sovelluksella on ilmaista, kun olet varmentanut puhelinnumeron ja/tai rekisteröinyt maksukortin sovelluksen maksuasetuksiin.