Taksi Helsinki -sovellus

Taksi Helsinki -sovellus

Tervetuloa tutustumaan  Taksi Helsinki -sovellukseen!

Rekisteröidy

Taksi Helsinki -sovellus sisältää ison joukon hyödyllisiä ominaisuuksia, ja parhaiten pääset niitä käyttämään, kun rekisteröidyt käyttäjäksi.

Taksisovellukseen voit rekisteröidä kaksi erillistä maksukorttia (esim. henkilökohtainen/ yritys), sekä lisäksi Taksi Helsinki -maksukortin, jolloin veloitus tapahtuu automaattisesti ilman, että et tarvitse edes lompakkoa taksissa. Halutessasi voit edelleen maksaa matkan myös taksissa haluamallasi maksuvälineellä.

eTasku

Jos olet eTasku-palvelun käyttäjä ja haluat kuitit taksimatkoistasi suoraan eTaskuun, klikkaa lisäämäsi maksukortin alla olevaa "lisää tälle kortille" nappia. Tällöin et saa sähköpostitse kuittia taksimatkasta, vaan ne ilmestyvät automaattisesti omaan eTaskuusi. Voit myös lisätä eTaskun maksukortille myöhemmin sovelluksen maksuasetuksista.

Tilaaminen

Taksisovellus paikantaa sinut automaattisesti. Voit aina tarkentaa sijaintiasi kartalta, kirjoittaa itse osoitteesi, valita sen tilaushistoriasta tai omista, etukäteen tallentamistasi suosikeistasi.

Jos ilmoitat päämääräosoitteen, saat arvion taksimatkan pituudesta, hinnasta ja kestosta. Tilauksen yhteydessä voit valita kyydin maksutavan sekä valita haluamasi autotyypin, esimerkiksi tavallisen henkilöauton, farmariauton tai tilataksin.

Taksin saapumista voit seurata kartalla. Taksisovellus kertoo sinulle taksin numeron, auton merkin ja arvion saapumisajasta.

Matkan päätyttyä toivomme saavamme palautetta. Tähtien määrällä voit kertoa, kuinka hyvin sinua palveltiin ja voit myös halutessasi antaa sanallista palautetta. Jos maksoit matkan palveluun syötetyllä maksukortilla, saat kuitin matkasta kätevästi sähköpostiisi.

Tilaaminen on ilmaista, jos olet rekisteröinyt maksukorttisi sovellukseen. Muussa tapauksessa tilauksesi lähetetään tekstiviestillä, jonka hinta on 1,70 euroa.