Lentokenttätaksi

Taksi Helsinki on turvallinen ja luotettava osa onnistunutta matkaasi!

Tilaa taksi lentokentälle menoa varten suoratilauksena tai ennakkona. Varaathan lentokentälle menoa varten aikaa riittävästi. Tutustu myös oman lentoyhtiösi sekä Finavian ohjeisiin kentälle saapumisesta.

Suoratilaukset numerosta 0100 0700. Taksi tulee muutaman minuutin kuluttua tilaamisesta.

Suoratilauksen voit tehdä vaivattomasti myös Taksi Helsinki -sovelluksen kautta. Lisää päämääräosoitteeksi valmiista vaihtoehdoista Lentoasema, niin saat matkan aika- ja hinta-arvion näkyviin.

Ennakkotilaukset numerosta 0100 0600. Taksi tulee noutamaan sovittuna ajankohtana. Ennakkotilauksia vastaanotetaan aikaisintaan kaksi viikkoa ennen ja viimeistään puoli tuntia ennen haluttua noutoaikaa. Kun ennakkotilaat taksin, vältät stressin ja voit keskittyä rauhassa matkan alkamiseen.

(Puheluhinnat: 2,76 €/puh. + 0,35 €/min, jonotus maksuton 85 sekuntiin asti)

Taksit lentokentällä:

Lentoasemalla on molempien terminaalien yhteydessä saapuvien aulan ulkopuolella taksiasemat. Tästä voit ottaa vapaan taksin lentoasemalta poistumista varten.

Ennakkotilaa taksi lentokentälle sinua tai vieraitasi vastaan lentoasemalle sovittuna aikana, puh. 0100 0600. Ilmoitathan tilatessa lennon numeron ja arvioidun saapumisajan. Kuljettaja tulee vastaan saapuvien aulaan sovitun nimikyltin kanssa.

Jos haluat tilata taksin Lentoasemalla ollessasi Taksi Helsinki -sovelluksella, tulee taksi terminaali 2:n eteen hieman taksiasemasta oikealle päin, laituripaikkojen 35 ja 36 eteen, jossa on tilattujen taksien noutopaikka. Terminaali 1:n edessä ei valitettavasti ole erikseen tilattujen taksien odotuspistettä.