Autoilija:Jamai Oy
Julkaistu: perjantai, joulukuu 7, 2018
Tallin sijainti:Rajakylä
Työn kuvaus: Haetaan vakituista kuljettajaa lähinnä yövuoroihin. Myös uuden kuljettajan koulutus mahdollista. Talli Rajakylässä, mutta myös lentävät vaihdot onnistuu. Hyvä provisio, tiedustele!
Autotietoja: MB E sedan
Puhelinnumero:0400 810 460
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:marko.jauhiainen@kolumbus.fi
Autoilija:Avector oy
Julkaistu: perjantai, joulukuu 7, 2018
Tallin sijainti:Länsi-Vantaa, Vapaala
Työn kuvaus: Työtä tarjolla heti. Haetaan Taksi Helsinki-liitteen omaavaa kuljettajaa ajamaan kahden auton talliin. Vakituinen työ. Tarjolla myös tuurausta niin arkisin kuin viikonloppuina päivä- & yövuoroissa, milloin kalenteriisi parhaiten sopii.
Autotietoja: MB-220 4-matic ja BMW 520 x drive
Puhelinnumero:0400 815 481
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:backlund.ave@gmail.com
Autoilija:Vehari Oy
Julkaistu: perjantai, marraskuu 30, 2018
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme taksinkuljettajaa ja tuuraria ajamaan uutta MB E-sarjan sedania Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmässä. Hakijalta edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä Helsingin ammattiajolupaa. Mikäli olet alalle kokonaan uusi tulokas, voimme tarvittaessa järjestää sinun ammattipätevyyskoulutuksen. Ajovuorot joustavasti sovittavissa ja palkkaus 37-40 % + lomarahat. Tallimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalliossa, jossa voit myös säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan.Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Autotietoja: MB E Sedan
Puhelinnumero:09 724 7619
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:vehari@kolumbus.fi
Autoilija:Tilausliikenne Blue Cart Oy
Julkaistu: maanantai, marraskuu 26, 2018
Tallin sijainti:Harkkoraudantie
Työn kuvaus: Haemme taksinkuljettajia Helsinkiin. Yrityksemme tarjoaa taksi- ja tilausajopalveluita pääkaupunkiseudulla. Kaikki automme ovat Taksi Helsingin välityksessä ja meillä on MegTax-mittarit. Tallimme sijaitsee Tattariharjussa aivan Malmin lentokentän kupeessa. Työtä teet päivä- sekä yövuoroissa. Halutessasi voit ajaa myös pelkästään yövuoroja, ja vapaapäiviin pääset vaikuttamaan itse. Palkka on ensimmäiseltä 2kk 38% ja sen jälkeen 40% / Alv. 0% + lomapalkka. Meiltä löytyy hyvä talli, missä on kaikki tarvittavat välineet sekä tilat toimivaan ja miellyttävään työskentelyyn. Oman auton voi jättää työvuoron ajaksi lämpöiseen talliin. Pesetämme työvaatteesi pesulassa ja pukuhuoneesta saat oman pukukaapin niitä varten.
Autotietoja: Mercedes Benz E-sarja Dark Blue
Puhelinnumero:0500 814 545
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:info@bluecart.fi
Autoilija:Markus Haapanen Taxi M Haapanen
Julkaistu: maanantai, marraskuu 26, 2018
Tallin sijainti:Vapaala
Työn kuvaus: Työtä tarjolla joustavasti heti esim. tuuraajalle Premium-autoon. Premium-autossa tarvitaan hyvää suomen (muu kielitaito katsotaan eduksi) kielen taitoa sekä normaalin joustavaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Tupakoimattomuus katsotaan eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä (mielellään s-postilla) ja tule ottamaan hyviä vuoroja itsellesi. Jos olet uusi, niin saat koulutusta ja tukea aina tarvittaessa.
Autotietoja: Uusi MB E sedan 4matic! Autossa MegTax-mittari.
Puhelinnumero:0400 411 155
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:markus.haapanen@markuslogistics.fi
Autoilija:Pasila Juha
Julkaistu: perjantai, marraskuu 23, 2018
Tallin sijainti:Tikkurila
Työn kuvaus: Etsin työntekijää ilta- ja yövuoroihin vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla tulisi olla voimassa olevat TH-app, laatu- ja premium-attribuutit. Autossa MegTax mittari. Voit aloittaa työt heti tai sopimuksen mukaan.
Autotietoja: MB E Farmari 2018
Puhelinnumero:0400 431 610
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:juha.pasila@gmail.com
Autoilija:Mansner Group
Julkaistu: tiistai, marraskuu 20, 2018
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Haemme päivä- ja yövuoroihin vakituista taksinkuljettajaa, myös viikonloppuihin vapaana tuurarin paikka. Automme kuuluvat Taksi Helsingin välitysjärjestelmän piiriin, ja niissä on Semel-mittarit. Ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai laita hakemus tulemaan nettisivuiltamme www.mansnergroup.fi löytyvän lomakkeen kautta niin sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää.
Autotietoja: VW Touran 1+6/Semel-mittari
Puhelinnumero:040 704 4644
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:info@mansnergroup.fi
Autoilija:Taksi-Pro Oy
Julkaistu: maanantai, marraskuu 19, 2018
Tallin sijainti:Vallila
Työn kuvaus: Haen Taksi Helsinki- liitteen omaavaa kuljettajaa yövuoroihin sekä viikonloppupäivävuoroihin. Myös jonkin verran arkipäivävuoroja tarjolla. Hakijalta edellytän hyvää suomen kielen taitoa. Autojen tallipaikat Vallilassa, jossa voit myös säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan. Hyvät liikenneyhteydet myös vaikka ei omaa autoa olisikaan.
Autotietoja: Kaksi Volvo V90 nelivetoa sekä yksi M-B E neliveto. Semel mittarit.
Puhelinnumero:050 555 1126
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:juha.kerttula@kolumbus.fi
Autoilija:Junetum Oy
Julkaistu: maanantai, marraskuu 19, 2018
Tallin sijainti:Pukinmäki/Itäkeskus/Hakunila/Malminkartano
Työn kuvaus: Tervetuloa tekemään helppoa rahaa. Pikkujoulusesonki on nyt vilkkaimmillaan, ja isolla autolla tekee kovaa kassaa. Vielä ehdit mukaan purkamaan pikkujouluruuhkaa. Soita ja sovitaan lisää.
Autotietoja: 1 + 8 tila-auto
Puhelinnumero:0400 211 410
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:
Autoilija:Aappo Toivonen
Julkaistu: perjantai, marraskuu 16, 2018
Tallin sijainti:Alppila/Viipurinkatu
Työn kuvaus: Tarjolla vakituiselle kuljettajalle hyvä työpaikka kivassa porukassa alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme Premium tason kaluston lisäksi työterveyshuollon, kilpailukykyisen palkan, pääsyn Taksi Helsingin Premium-kuljettajaksi, omia tilauksia ja mahdollisuuden ajaa myös Lähitaksin puolella. Mahdollisen liitteen hankinnassa luonnollisesti avustamme ja tarjoamme koulutuksen tilausajotehtäviin. Sinulta odotamme itsestäänselvyyksien, kuten hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon (CERF-taso C1), reippauden, hyvän palveluasenteen, rehellisyyden ja ajotaidon lisäksi englanninkielen suullista taitoa (CERF-taso B1), kykyä toimia ryhmässä, sekä vaativien asiakkaiden kanssa.
Autotietoja: Mecedes-Benz E W213 sedan
Puhelinnumero:0400 906 262
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:aappo.toivonen@limofinland.com
Autoilija:Helsingin Taksipalvelu Oy
Julkaistu: perjantai, marraskuu 16, 2018
Tallin sijainti:Pasila
Työn kuvaus: Etsitään mukavaan ja viihtyisään taksitaloon kokenutta konkaria tai vasta alalle tulevaa taksinkuljettajaa kaikkiin vuoroihin. Tarjoamme Sinulle siis ajettavaksi niin päivä-, ilta- ja yövuoroja, mikä vaan Sinulle sopisi parhaiten. Työsuhde on valittavissa myös elämäntilanteeseesi sopivaksi, päätoimiseksi tai osa-aikaiseksi. Palkkausmuotona provisio, sisältäen takuupalkan sovituista työvuoroista. Ajot Taksi Helsingin välityksessä ja lisäksi osassa autoissa ajoja sekä tehokkuutta vauhdittamassa Helsingin Matkapalvelukeskuksen ylivuotopääte. Päätoimisille kuljettajille löytyy työterveyshuolto ja liikuntaetu. Työvuorolista nähtävillä aina kätevästi yrityksemme kotisivujen kautta, ja myös jokainen ajettu kassatieto löytyy sieltä. Huom! Koulutamme ja perehdytämme jokaisen kuljettajan työhön ja autamme Sinua menestymään!
Autotietoja: Tallista löytyy monipuolisesti erilaisia autoja: VW / Skoda / MB C ja E sekä muutamia invavarusteltuja Vitoja
Puhelinnumero:050 555 4611
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:walde@helsingintaksipalvelu.fi
Autoilija:Pertti Loivanne Oy
Julkaistu: perjantai, marraskuu 16, 2018
Tallin sijainti:Pasila
Työn kuvaus: Kahdelle vakituiselle kuljettajalle paikka TH-välityksessä olevissa Premium-autoissa. Hyvät työehdot ja Smartum-kuntosetelit, työterveys Pohjola-sairaala Terveys-Extra. Aloitus sopimuksen mukaan.
Autotietoja: MB E farmarit 2017
Puhelinnumero:0400 413 555 Pertti tai 0503819162 Marko
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:pertti@loivanne.fi tai marko@cth.fi
Autoilija:Voitto Tiikkainen
Julkaistu: tiistai, marraskuu 13, 2018
Tallin sijainti:Tapaninkylä
Työn kuvaus: Haetaan kuljettajaa yövuoroihin. Myös viikonlopputuuraajalle vuoroja tarjolla
Autotietoja: Volvo S90 MegTax mittarilla ja Volvo V90 semelin 6000 mittarilla
Puhelinnumero:0400 500 047 ja 0500 500 047
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:v.tiikkainen@luukku.com
Autoilija:Sami Vertanen
Julkaistu: tiistai, marraskuu 13, 2018
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme vakituista taksinkuljettajaa Helsinkiin ajamaan päivä- ja yövuoroja sopimuksen mukaan. Taksi Helsinki Oy:n tilausvälitysjärjestelmän lisäksi autossa on vielä matkapalvelukeskuksen ylivuotopäätelaite. Palkkaus erittäinen kilpailukykyinen + lomarahat. Auto on MB farmari, jonka talli löytyy Kalliosta, jossa voit säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan.
Autotietoja: MB C
Puhelinnumero:041 510 0319
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:sami.vertanen1@gmail.com
Autoilija:Taksimiehet Welin Oy
Julkaistu: perjantai, marraskuu 2, 2018
Tallin sijainti:Itä-Pasila (Pasilan aseman vieressä)
Työn kuvaus: Haemme vakituista, mieluimmin laatuattribuutin omaavaa taksinkuljettajaa ajamaan päivä- ja yövuoroja. Kuljettajalta vaaditaan Helsingin taksiliitettä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Autotietoja: MB E, Semel-mittari
Puhelinnumero:0500 406 159
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:
Autoilija:Taksi Mika Nieminen
Julkaistu: maanantai, lokakuu 22, 2018
Tallin sijainti:Vantaan Rajatorppa
Työn kuvaus: Etsitään tunnollista kuljettajaa yövuroihin. Vaatimuksena hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, ruotsin ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.
Autotietoja: Opel Safira 1+6
Puhelinnumero:0400 405 841
Voimassaoloaika:3 kk
Sähköposti:
Autoilija:Taksipalvelu H Reen Oy
Julkaistu: maanantai, lokakuu 22, 2018
Tallin sijainti:Vantaa, Hämeenkylä
Työn kuvaus: Haetaan vakituista taksinkuljettajaa päivä- sekä yövoroihin ja lisäksi tuuraajaa. Auto Vantaalla Hämeenkylässä. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Autotietoja: Autona MB E Semel-mittarilla
Puhelinnumero:040 771 4939
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:reijo.reen@saunalahti.fi
Autoilija:Kuljetusliike Veikko Peltonen & Kumpp.
Julkaistu: perjantai, lokakuu 19, 2018
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme kahta taksinkuljettajaa päivävuoroihin (myös yövuorot mahdollisia) ja tuuraria. Hakijalta edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä Helsingin ammattiajolupaa. Mikäli olet alalle kokonaan uusi tulokas, voimme tarvittaessa järjestää sinun ammattipätevyyskoulutuksen. Yrityksemme tarjoaa kuljettajille päivävuoroja sopimuksen mukaan erittäin hyvällä palkkausjärjestelmällä, jossa on mahdollisuus päästä erinomaisiin ansiotasoihin. Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmän lisäksi autoissa on matkapalvelukeskuksen ylivuotopuhelimet. 7 auton tallimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalliossa, jossa voit myös säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan. Kalustona meillä on alle 2 vuoden ikäisiä Mercedeksiä. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Autotietoja: MB E- ja C-mallin autoja
Puhelinnumero:0400 423 363
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:vehari@kolumbus.fi
Autoilija:Nevala Matti
Julkaistu: torstai, lokakuu 18, 2018
Tallin sijainti:Pähkinärinne/Laaksolahti
Työn kuvaus: Kuukauden työvuororytmi, kaksi viikkoa päivävuoroja ja kaksi viikkoa yövuoroja. Tai pelkkää yövuoroa.
Autotietoja: Kahden auton yritys. Autot Volvo 90S.
Puhelinnumero:0400 436 166 tai 041 444 1080
Voimassaoloaika:_none
Sähköposti:m.nevala@elisanet.fi
Autoilija:Taxiin oy
Julkaistu: maanantai, lokakuu 15, 2018
Tallin sijainti:Helsingin keskusta
Työn kuvaus: Moi, tarjolla perustaxiduunia Helsingin keskustassa. Mikäli sinulla on osaamista, jota en ole vielä oivaltanut tarvitsevani, otan mielihyvin vastaan myös avoimen työhakemuksesi. Soita tai meilaa niin kerron lisää.
Autotietoja: MB
Puhelinnumero:044 968 3649
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:taxiin.info@gmail.com
Autoilija:Taisto Hänninen Oy / Hannu Valo
Julkaistu: maanantai, lokakuu 15, 2018
Tallin sijainti:Itä-Pasila, Veturiparkki
Työn kuvaus: Toimintamme laajentuessa etsimme lähinnä yövuoroihin tila-taksiin ( ei inva-taksi ) kuljettajaa, voit olla vanha, "pelimies" tai juuri alalle tullut tai miettimässä alalle tuloa. Myös viikonloppuna tuuraajalle päivävuoroja. Avustamme koulutuksessa, työsuhdeasunto tarvittaessa. Heti tai sopimuksen mukaan.
Autotietoja: Uusi Vito 114 Bluetec 1+8 tila-taksi neliveto, rekisteröity syyskuussa 2018.
Puhelinnumero:0400 210 307
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:hannu.valo@kolumbus.fi
Autoilija:Jukka Westerback Oy
Julkaistu: maanantai, lokakuu 15, 2018
Tallin sijainti:Kamppi
Työn kuvaus: Haetaan ainakin yhtä vakituista ja yhtä osa-aikaista kuljettajaa TH-autoon, talli Kampissa. Työt voi aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Kokemus on suotavaa, muttei pakollista.
Autotietoja: Premium-kalusto (MB ja BMW), Semel-mittarit
Puhelinnumero:0400 404 040
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:jukka.westerback@kolumbus.fi
Autoilija:Ataxline Oy
Julkaistu: torstai, lokakuu 11, 2018
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Haetaan Taksi Helsinki -liitteen omaavaa kuljettajaa päivävuoroihin kokoaikainen sekä osa-aikainen. Vuorot sopimuksen mukaan. Talli sijaitsee Kalliossa Toisella Linjalla.
Autotietoja: BMW 520 Farmari Premium 2018. Semel.
Puhelinnumero:040 568 5278
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:arto.kerttula@pp.inet.fi
Autoilija:Janne Nyman
Julkaistu: torstai, lokakuu 4, 2018
Tallin sijainti:Töölö
Työn kuvaus: Haetaan kuljettajaa päivä- ja yövuoroihin. Viikonloppuyöt on hoidossa. Ajaa voit vaikka 2-5 vuoroa viikossa. Toivotaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Yhteydenotot mielellään iltaisin.
Autotietoja: BMW 520D X-Drive
Puhelinnumero:050 567 9393
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:janne.nyman@welho.com
Autoilija:Tmi K Blomfelt
Julkaistu: maanantai, syyskuu 24, 2018
Tallin sijainti:Petter Wetterintie 1
Työn kuvaus: Etsimme asiakaspalveluhenkistä sekä luotettavaa taksinkuljettajaa TaksiHelsingin -välitysjärjestelmän autoon. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Muu kielitaito katsotaan eduksi mm. englanti ja ruotsi. Laatuattribuuttisi on voimassa. Työvuorot painottuvat ilta- ja yövuoroihin. Vuorolista laaditaan yhteistyössä. Tarjoamme vakituisen työsuhteen Premium-taksiin, kilpailukykyisen palkan ja reilun & rehdin työnantajan.
Autotietoja: Auto on Premium musta MB 220 Sedan ja autossa on MegTax -mittari.
Puhelinnumero:040 750 5851
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:kajblomfelt@gmail.com
Autoilija:Cabtrek Oy
Julkaistu: torstai, syyskuu 20, 2018
Tallin sijainti:Vantaalla. Mahdollisuus myös tallipaikan sopimiseen.
Työn kuvaus: Vakituista päivätyötä; lauantai-, sunnuntai- ja maanantaipäivisin. 45% palkka ja lisäksi tulospalkkiojärjestelmä. Laita tekstiviesti tai sähköpostia, niin sovitaan tarkemmin. Lisäksi samoilla eduilla vuodessa; 3 - 4 kuukautta päivävuoroja täysipainoisesti. Kuukauden täydet vuorot aina koko kuukausi kerrallaan.
Autotietoja: V-90 D4 kaikilla herkuilla Premium-ajoja
Puhelinnumero:040 551 9468
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:info@majagroup.fi
Autoilija:Ecab Oy
Julkaistu: keskiviikko, syyskuu 19, 2018
Tallin sijainti:Länsi-Pakila
Työn kuvaus: Päivävuoroja arkena ja/tai viikonloppuisin
Autotietoja: Volvo
Puhelinnumero:0400 578 384
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:ecab.oy@outlook.com
Autoilija:TNFI, Martti Vuorio Oy
Julkaistu: maanantai, syyskuu 17, 2018
Tallin sijainti:Töölö, Kirkkoparkki
Työn kuvaus: Meillä kaikki attribuutit, tallissa hyvät nykyaikaiset fasiliteetit, mukavat tiimikaverit. Pärjäät kotimaisilla kielillä, eurooppalaiset +++ Kokemus ei ole pahasta, koulutamme. Sinulla on auto tai asut hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarvitsemme vakituisen kuljettajana sekä tuurareita.
Autotietoja: 3 x MB E Farm All Terrain + vara-auto
Puhelinnumero:040 523 0424
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:j.jousjarvi@kolumbus.fi
Autoilija:Mbcabit
Julkaistu: torstai, syyskuu 13, 2018
Tallin sijainti:Punavuori
Työn kuvaus: Töitä tarjolla Bulevardilla. Soita tai lähetä viesti, niin kerron lisää työpaikasta.
Autotietoja: MB
Puhelinnumero:041 703 0865
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:mbcabit@gmail.com
Autoilija:Taxi Lavonen Oy
Julkaistu: torstai, syyskuu 13, 2018
Tallin sijainti:Kallio Helsinki
Työn kuvaus: Haetaan kuljettajaa ilta/yövuroihin ja myös toista kuljettajaa viikonlopun päivävuoroihin. Palkka kilpailukykyinen + talli hyvällä paikalla.
Autotietoja: Musta BMW 520-farmari MegTax-mittari
Puhelinnumero:040 541 4488
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:timolavonen@gmail.com
Autoilija:Ville Leppänen
Julkaistu: keskiviikko, syyskuu 12, 2018
Tallin sijainti:Mäkkylä
Työn kuvaus: Etsitään arki- ja viikonloppupäivävuoroihin asiakaspalvelun ammattilaista, jolla asenne työntekoon kohdillaan ja suomen kielen taito hyvä! Kilpailukykyinen palkkaus + bonuspalkka mahdollisuus!
Autotietoja: V70 (2016) joka vaihtuu vuodenvaihteessa.
Puhelinnumero:050 556 9898
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:ville@vltaxit.fi
Autoilija:Junetum Oy
Julkaistu: keskiviikko, syyskuu 12, 2018
Tallin sijainti:Pukinmäki/Itäkeskus/Hakunila/Malminkartano
Työn kuvaus: Varma tulotaso henkilöauto- ja invataksikyydeillä. Työvuorot saadaan sovitettua tarpeidesi mukaisesti, työ sopii kenelle tahansa. Vaihdot voidaan toteuttaa kotiovellasi. Sydämellinen työyhteisö, jossa mm. oma whatsapp-ryhmä. Pystymme mahdollistamaan koulutuksen.Tervetuloa töihin!
Autotietoja: VV Caddy Maxi vuosimalli 2018. Henkilö-/invataksi.
Puhelinnumero:0400 211 410
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:
Autoilija:Hemtaxi Tmi/Heikki Emaus
Julkaistu: tiistai, syyskuu 11, 2018
Tallin sijainti:Puotila
Työn kuvaus: Etsitään yökuskia autolle 416 stadiin. Vuoroja vapaasti valittavissa. Talli on Puotilassa, ja oman auton saa suojaan talliin. Vkloppuisin voi mennä taksilla sitten kotiin sovitusti. Auto on valk. E 200 farkku, jossa MegTax-mittari. Palkkaus on reilu. Kuljettajalla oltava laatuattribuutti. Yhteydenotot 0407240129/hepekri3@gmail.com
Autotietoja: MB E 200 farmari
Puhelinnumero:040 724 0129
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:Hepekri3@gmail.com
Autoilija:Sakari Männikkö
Julkaistu: tiistai, syyskuu 11, 2018
Tallin sijainti:Itä-Pasila
Työn kuvaus: Viikonlopun päivä- ja iltavuoroja tarjolla. Hyvä suomen kielen taito vaaditaan, mutta muuten voit olla aloittelija tai kokeneempi kuljettaja.
Autotietoja: MB E farmari
Puhelinnumero:041 537 0580
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:mannikko.sakari@gmail.com