Autoilija:ecab Oy
Julkaistu: torstai, kesäkuu 6, 2019
Tallin sijainti:Länsi-Pakila
Työn kuvaus: Vakituinen ilta/yökuljettajan paikka vapaana. Vuoroista voidaan sopia joustavastikin. Ota yhteyttä, tervetuloa töihin!
Autotietoja: Farkku-Volvo, vuosimalli 2019, MegTax
Puhelinnumero:0400 578 384
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:ecab.oy@outlook.com
Autoilija:Taksi-Pro Oy
Julkaistu: maanantai, kesäkuu 3, 2019
Tallin sijainti:Vallila
Työn kuvaus: Haen taksinkuljettajia päivävuoroihin sekä yövuoroihin, vakituiseksi tai tuuraajaksi. Hakijalta edellytän hyvää suomen kielen taitoa sekä TH-kuljettajakorttia. Autojen tallipaikat Vallilassa, jossa voit myös säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan. Hyvät liikenneyhteydet myös vaikka ei omaa autoa olisikaan.
Autotietoja: Volvo V90 AWD ja M-B E 4-Matic E
Puhelinnumero:050 555 1126
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:juha.kerttula@kolumbus.fi
Autoilija:Taksi Arto Palkeinen Oy
Julkaistu: maanantai, kesäkuu 3, 2019
Tallin sijainti:Mellunmäki
Työn kuvaus: Tervetuloa, uusi kokematon tai vanha kokenut kuljettaja ajamaan invatakseja. Meillä kaikki kuljettajat opastetaan työhön. Invatakseissa niiden monipuolisuuden takia mahdollisuus todella hyviin kassoihin. Meillä Taksi Helsingin välityksen lisäksi myös paljon omia vakioajoja. Meiltä löytyy päivä-, ilta-, yö- ja viikonlopun vuoroja. Kuljettaja voi olla vakituinen tai tuuraaja. Kuljettajalta vaaditaan suomen kielen sujuvaa osaamista ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Rohkeasti yhteyttä. Kiitos.
Autotietoja: Invavarusteisia MB-spintereitä (hissi)
Puhelinnumero:040 777 4559
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:arto.palkeinen@kolumbus.fi
Autoilija:Vehari Oy
Julkaistu: keskiviikko, toukokuu 29, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme päivävuoroihin kuljettajaa. Tarjolla vuoroja sopimuksen mukaan. Kaikki automme ovat Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmässä, jonka lisäksi autoista löytyy Helsingin Matkapalvelukeskuksen ylivuotopäätteet tehostamaan ajovuoroja. Tallimme sijaitsee Kalliossa, ja siihen kuuluu 9 uutta E-mallin Mercedestä. Mikäli liikut omalla autolla, onnistuu sen säilytys lämpimässä tallissamme työvuoron ajan. Palkkausmuotona provisio, joka on jopa 40% + lomarahat. Myös työterveyshuolto on kunnossa. Edellytykset hakijalle on suomen kielen taito sekä Helsingin ammattiajolupa. Mikäli kuitenkin olet alalle kokonaan uusi tulija, järjestyy ammattipätevyys koulutus tarvittaessa meidän kauttamme. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Autotietoja: MB E
Puhelinnumero:0400 484 433
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:vehari@kolumbus.fi
Autoilija:Marko Jauhiainen
Julkaistu: perjantai, toukokuu 24, 2019
Tallin sijainti:Mellunmäki
Työn kuvaus: Haetaan vakituista päiväkuljettajaa, ilta-/yökuljettajaa ja tuurareita. Kalustona premium attribuutin autot. Tallit Mellunmäessä, Rajakylässä tai sopimuksen mukaan. Kuljettaja voi itse päättää haluamansa vuorot. Palkkaprovisio 38-41% + lomakorvaus. Kuljettajalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Myös uuden alalle tulevan kuljettajan koulutuskustannuksiin voidaan osallistua.
Autotietoja: MB E x 3
Puhelinnumero:0400 810 460
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:marko.jauhiainen@kolumbus.fi
Autoilija:Janne Nyman
Julkaistu: torstai, toukokuu 23, 2019
Tallin sijainti:Töölö
Työn kuvaus: Haetaan kuljettajaa päivä- tai yövuoroihin. Pe ja la yöt ovat tällä hetkellä vakituisen kuljettajan hoidossa. MegTax -mittari. Vaaditaan sujuva suomen kielen taito. Laita sähköpostia tai soita (miel iltaisin).
Autotietoja: BMW 520d X-drive
Puhelinnumero:050 567 9393
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:janne.nyman@welho.com
Autoilija:Taksimiehet Welin Oy
Julkaistu: tiistai, toukokuu 21, 2019
Tallin sijainti:Itä-Pasila ( Pasilan aseman vieressä )
Työn kuvaus: Haemme vakituista, mieluimmin Taksi Helsinki-laatuattribuutin omaavaa taksinkuljettajaa ajamaan päivä- ja yövuoroja (pelkästään yövuoroja ajava myös mahdollinen). Kuljettajalta vaaditaan TH-kuljettajakorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Autotietoja: Autona on MB E, Semel- mittari
Puhelinnumero:0500 406 159
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:
Autoilija:Martti Vuorio Oy
Julkaistu: maanantai, toukokuu 20, 2019
Tallin sijainti:Nervanderinkatu 8-10, Etu-Töölö
Työn kuvaus: Meillä kaikki attribuutit. Pärjäät kotimaisilla kielillä, eurooppalaiset +++. Kokemus ei ole pahasta, koulutamme. Sinulla on auto tai julkiset yhteydet hyvät. Vakituinen saa paikan ja tuurareitakin tarvitaan. Palkka 36>39% alv 0%, + lomarahat kuukausittain. Eli max tuurari 42,51% Vakituinen 43,49%
Autotietoja: 3 x MB E Farm + vara-auto
Puhelinnumero:040 523 0424
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:j.jousjarvi@kolumbus.fi
Autoilija:Ville Leppänen
Julkaistu: keskiviikko, toukokuu 15, 2019
Tallin sijainti:Mäkkylä
Työn kuvaus: Haemme kasvavaan, laadukkaaseen taxitalliimme YKKÖSKUSKEJA vakituisiin päivä- tai ilta-/yövuoroihin sekä viikonloppu-/arkituurauksiin. Arvostamme ymmärrystä asiakaspalvelusta, paikallistuntemusta sekä suomen kielen taitoa. Tarjoamme asianmukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden bonuspalkkioon. Lähetä hakemus osoitteeseen: ville@vltaxit.fi. VL-Taxit Oy on suomalainen v. 1999 perustettu vakavarainen taxiyhtiö. Olemme vahvasti mukana muuttuvassa taxiliikenneympäristössä. Kalustomme on laadukasta ja panostamme asiakaspalveluun.
Autotietoja: Toyota Auris / Mb Vito
Puhelinnumero:050 556 9898
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:ville@vltaxit.fi
Autoilija:Kimmo Räisänen
Julkaistu: tiistai, toukokuu 7, 2019
Tallin sijainti:Myllypuro
Työn kuvaus: Hyvä talli Myllypurossa etsii kesäksi yö- ja päiväkuskeja. Autoina on E-mersuja, ja palkka% on hyvä. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Lähetä s-postia, niin otan yhteyttä ja kerron lisää...
Autotietoja: MB E-malleja x 3
Puhelinnumero:
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:metro.taxi@yahoo.com
Autoilija:Timo Toiviainen
Julkaistu: tiistai, toukokuu 7, 2019
Tallin sijainti:Espoonlahti
Työn kuvaus: Tule ajamaan kanssamme autoa 456 sekä yö- että päivävuoroihin. Tarvitsen kuljettajan, joka kykenee suoriutumaan myös premium-tilauksista. Sujuvan suomen kielen lisäksi osaat myös englantia.
Autotietoja: Volvo S-90
Puhelinnumero:044 262 2456
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:timo.toiviainen@saunalahti.fi
Autoilija:Tmi Pasila Juha
Julkaistu: tiistai, toukokuu 7, 2019
Tallin sijainti:Tapulikaupunki
Työn kuvaus: Vakituiseen työsuhteeseen yövuoroihin. Arkisin ma - pe voit aloittaa vuoron klo 16, ma - to päättyen klo 04 mennessä. Viikonloppuisin voit pitää autoa kotonasi, ja tehdä vuoroista haluamasi mukaiset. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, jopa 40% ja lomarahat sekä hyvän kaluston. Sinulla tulee olla TH kuljettajakortti, hyvä kielitaito sekä laatuattribuutit. Taksin parkkipaikka lähellä Puistolan juna-asemaa. Soita tai laita sähköpostia niin keskustellaan yksityiskohdista.
Autotietoja: MB E sedan
Puhelinnumero:0400 431 610
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:juha.pasila@gmail.com
Autoilija:Avector oy
Julkaistu: maanantai, huhtikuu 29, 2019
Tallin sijainti:Länsi-Vantaa, Vapaala
Työn kuvaus: Töitä Tarjolla! Ajat silloin kuin sinulle sopii! Vuoroja tarjolla heti! Niin vakituista kuin tuurausta. Niin arkena kuin viikonloppuna. Päivin & öin. Taksi Helsinki-ajossa Semel-laittein. Tarvittaessa annetaan opastusta kaikkeen mahdolliseen työhön liittyvään myös mittari / rahastuslaitteiden toiminnasta. Ollaan kuulolla. t. ave 0400 81 54 81.
Autotietoja: BMW 520 xdrive ja MB 220 4-matic, molemmat farmareita.
Puhelinnumero:0400 815 481
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:backlund.ave@gmail.com
Autoilija:Junetum Oy
Julkaistu: maanantai, huhtikuu 29, 2019
Tallin sijainti:kotipiha
Työn kuvaus: Pomo olet Sinä. Sinä päätät!
Autotietoja: 2019 farkku
Puhelinnumero:0400 211 410
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:
Autoilija:ecab Oy
Julkaistu: perjantai, huhtikuu 26, 2019
Tallin sijainti:Länsi-Pakila
Työn kuvaus: Vakituinen ilta/yökuljettajan paikka vapaana. Vuoroista voidaan sopia joustavastikin. Ota yhteyttä, tervetuloa töihin!
Autotietoja: Farkku-Volvo, vuosimalli 2019, MegTax
Puhelinnumero:0400 578 384
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:ecab.oy@outlook.com
Autoilija:Jukka Salminen
Julkaistu: keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Tallin sijainti:Wallininkuja
Työn kuvaus: Haetaan vakituista kuljettajaa päivävuoroihin. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen sopimukseen. Autossa on matkapalveluiden ylivuotokapula. Mahdollisuus ajaa myös matkapalvelun suoraohjauksessa.
Autotietoja: 2 x Skoda superB 2018 ja 2019
Puhelinnumero:040 563 7719
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:kuljetus.jukkis@elisanet.fi
Autoilija:Taksi A. Siren Oy
Julkaistu: keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Tallin sijainti:Lassila ja Länsi-Vantaa
Työn kuvaus: Hyvä vakituinen/osa-aikainen taksinkuljettajan paikka vapaana. Sinulta edellyteään halua palvella asiakkaita. Pidät vastuullisesta, itsenäisestä ja yrittäjähenkisestä työstä. Haluat olla huolellinen ja myös päättäväinen. Nautit myös hyvällä autolla ajamisesta. Tarjoamme sinulle koulutuksen tarvittaessa sopimuksen mukaan, joustavat työajat, monipuolisen ja vaihtelevan työn ja hyvän työympäristön. Auto ja talli Lassilassa ja Länsi-Vantaalla. Lähetä hakemus tai soita niin sovitaan lisää.
Autotietoja: MB E farmari
Puhelinnumero:050 347 9008
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:taksiasiren@saunalahti.fi
Autoilija:Helsingin Taksipalvelu Oy
Julkaistu: tiistai, huhtikuu 23, 2019
Tallin sijainti:Pasila / Roihupelto / Heikinlaakso
Työn kuvaus: Etsitään mukavaan ja viihtyisään taksitaloon kokenutta konkaria tai vasta alalle tulevaa taksinkuljettajaa kaikkiin vuoroihin. Tarjoamme Sinulle siis ajettavaksi niin päivä-, ilta- ja yövuoroja, mikä vaan Sinulle sopisi parhaiten? Työsuhde on valittavissa myös elämäntilanteeseesi sopivaksi, päätoimiseksi tai osa-aikaiseksi. Palkkausmuotona provisio, sisältäen takuupalkan sovituista työvuoroista. Ajot Taksi Helsingin välityksessä ja lisäksi omaa asiakaskuntaa. Päätoimisille kuljettajille löytyy työterveyshuolto ja liikuntaetu. Työvuorolista nähtävillä aina kätevästi yrityksemme kotisivujen kautta ja myös jokainen ajettu kassatieto löytyy sieltä. Huom! Koulutamme ja perehdytämme jokaisen kuljettajan työhön ja autamme Sinua menestymään!
Autotietoja: MB E/C, Skoda Octavia, VW Touran
Puhelinnumero:050 555 4611
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:rekry@helsingintaksipalvelu.fi
Autoilija:Taxi Lavonen Oy
Julkaistu: tiistai, huhtikuu 16, 2019
Tallin sijainti:Kallio Helsinki
Työn kuvaus: Etsitään kuljettajaa ilta/yövuoroihin. Pääset itse vaikuttamaan ajovuorojen suunnitteluun. Palkka kilpailukykyinen. Talli Kalliossa, jossa voit säilyttää autoasi vuorojen aikana. Auto musta BMW 520, jossa MegTax-mittari.
Autotietoja: BMW 520-farmari
Puhelinnumero:040 541 4488
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:timolavonen@gmail.com
Autoilija:Taksi Arto Palkeinen Oy
Julkaistu: perjantai, maaliskuu 29, 2019
Tallin sijainti:Mellunmäki
Työn kuvaus: Haemme kuljettajia monipuolisiin invataksikyyteihin. Tarvitsemme kuljettajia sekä vakituiseen työsuhteeseen että tuuraajiksi päivä- ja iltavuoroihin. Kuljettajalta vaaditaan vain B-kortti ja laatuattribuutti. Kuljettaja voi olla kokenut tai kokematon invamies, työhön opastetaan. Tervetuloa töihin.
Autotietoja: Taksit ovat MB- sprintereitä (1+8), hissillisiä
Puhelinnumero:040 777 4559
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:arto.palkeinen@kolumbus.fi
Autoilija:Kuljetusliike Kulo & Kumpp.
Julkaistu: torstai, maaliskuu 28, 2019
Tallin sijainti:Kannelmäki tai Kerava
Työn kuvaus: Oletko kiinnostunut taksinkuljettajan työstä? Työ on monipuolista ja antoisaa asiakaspalvelutyötä, jossa voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi ja ansioihisi. Taksinkuljettajan työhön kuuluu oleellisena osana auto ja sen kuljettaminen. Tämän teknisen osan työstä useimmat oppivat nopeasti. Työn varsinainen sisältö muodostuu toimimisesta ihmisten kanssa, ja siinä jokainen voi kehittää jatkuvasti itseään ja oppia uutta. Työ on antoisaa ja hyvin vaihtelevaa, koska kahta samanlaista työvuoroa ei ole. Taksinkuljettajan työtä on pidetty vapaana ja itsenäisenä sekä varsin vastuullisena, ja kuljettajaan luotetaan vahvasti. Joistain henkilökohtaisista ominaisuuksista on tässä työssä hyötyä. Positiivinen palveluasenne ja taito kohdella ihmisiä heitä arvostaen ja auttaen auttavat hyvään alkuun taksinkuljettajan tehtävässä. Paineensietokykyä työssä koetellaan usein ja monella tavalla. Jos kuljettaja menettää malttinsa helposti, työ voi muodostua vaikeaksi. Kyky hyväksyä erilaisia ihmisiä ja elämän ilmiöitä helpottaa työskentelyä, koska työssä kohtaa erilaisuutta ehkä enemmän kuin missään muussa tehtävässä. Kuljettajalta vaaditaan myös kykyä keskittyä useisiin asioihin samanaikaisesti, ja jos tämä tuottaa vaikeuksia, voi niitä ennustaa myös kuljettajan uralla. Luonteeltaan sosiaalinen ja avoin henkilö pärjää parhaiten taksinkuljettajana. Kuljettajalta edellytetään itsenäistä kykyä ratkaista työssä eteen tulevat tilanteet. Työn luonteesta johtuen kaikkiin tilanteisiin ei ole olemassa käsikirjaa. Myös elämäntilanteella on merkitystä. Jos yksityiselämän asiat ovat jostain syystä ”solmussa”, kuljettajana aloittaminen ei ehkä juuri sillä hetkellä ole perusteltua. Usein kuljettajan työ jatkuu taksiyrittäjänä. Yrittäjyys edellyttää liikennelupaa. Parhaat taksiyrittäjät kasvavat Suomessa taksinkuljettajista.
Autotietoja: Autona/työkaluna uudehko premium-luokan MB E farm. ja kaikki attribuutit, sekä lasten turvaistuimet.
Puhelinnumero:0400 648 811/Juhani
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:kuljetusliikekulo@gmail.com
Autoilija:Kuljetusliike Leino&Leino
Julkaistu: maanantai, maaliskuu 25, 2019
Tallin sijainti:Hakuninmaa, Helsinki
Työn kuvaus: Haemme kuljettajaa päivä- tai ilta/yövuoroihin sopimuksen mukaan. Lämmin talli sijaitsee Hakuninmaalla. Kuljettajalta edellytämme TH kuljettajakorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Soita ja kysy lisää.
Autotietoja: Volvo V90 D3 (vm. 2018), Semelin mittari
Puhelinnumero:0400 458 401
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:leino.keijo@kolumbus.fi
Autoilija:Taksipalvelu H Reen Oy
Julkaistu: maanantai, maaliskuu 25, 2019
Tallin sijainti:Vantaa Hämeenkylä
Työn kuvaus: Haetaan vakituista ja osa-aikaista kuljettajaa päivä- sekä yövuoroihin. Vuorot sovittavissa tilanteen mukaan.
Autotietoja: MB E. Semel mittari.
Puhelinnumero:040 771 4939
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:reijo.reen@saunalahti.fi
Autoilija:PTH-Kuljetus Oy
Julkaistu: maanantai, maaliskuu 25, 2019
Tallin sijainti:Syystie 16, Helsinki
Työn kuvaus: Haemme taksinkuljettajia päivä- ja yövuoroihin sopimuksen mukaan. Talli Tapaninvainiossa Syystiellä, jossa voit säilyttää tarvittaessa omaa autoasi vuorojen aikana. HYVÄ PALKKA + lomarahat. Edellytyksenä TH kuljettajakortti. Työt voit aloittaa heti, soita rohkeasti niin sovitaan yksityiskohdista.
Autotietoja: Volvot V90 - 2018. Semelin mittarit.
Puhelinnumero:050 402 4531
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:tapio.hietaranta@pth-kuljetus.fi
Autoilija:Kuljetusliike Veikko Peltonen & Kumppanit
Julkaistu: perjantai, maaliskuu 8, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme vakituisia ja osa-aikaisia taksinkuljettajia kasvavaan talliimme. Tarjolla niin päivä- kuin yövuoroja sopimuksen mukaan. Kaikki automme ovat Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmässä, jonka lisäksi autoista löytyy Helsingin Matkapalvelukeskuksen ylivuotopäätteet tehostamaan ajovuoroja.Tallimme sijaitsee Kalliossa ja siihen kuuluu 9 uutta E-mallin Mercedestä. Mikäli liikut omalla autolla, onnistuu sen säilytys lämpimässä tallissamme työvuoron ajan. Palkkausmuotona provisio, joka on jopa 40% + lomarahat. Myös työterveyshuolto on kunnossa. Edellytykset hakijalle on suomen kielen taito sekä Helsingin ammattiajolupa. Mikäli kuitenkin olet alalle kokonaan uusi tulija, järjestyy ammattipätevyyskoulutus tarvittaessa meidän kauttamme. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Autotietoja: MB E
Puhelinnumero:0400 484 433
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:vehari@kolumbus.fi
Autoilija:Tmi K Blomfelt
Julkaistu: torstai, maaliskuu 7, 2019
Tallin sijainti:Herttoniemi tallipaikka
Työn kuvaus: Haemme vakituista tai tuuraajaa ilta- ja yövuoroihin sekä viikonloppuihin sopimuksen mukaan. Tallipaikka on Herttoniemessä, metroaseman läheisyydessä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen + lomarahat. Edellytyksenä on TH- kuljettajakortti, hyvä suomen kielen taito, muu kielitaito on eduksi sekä laatuattribuutti. Otathan yhteyttä ja kysy lisää.
Autotietoja: Musta MB 220 musta sedan. Meg Tax -mittari.
Puhelinnumero:040 750 5851
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:kajblomfelt@gmail.com
Autoilija:Olli Loikkanen
Julkaistu: tiistai, maaliskuu 5, 2019
Tallin sijainti:Tapaninvainio
Työn kuvaus: Haetaan tuuraria päivä-, ilta-, tai yövuoroihin sopimuksen mukaan. Lämmin talli Tapaninvainiossa, jossa voit säilyttää omaa autoa vuoron ajan. Kilpailukykyinen palkkaus + lomaraha. Edellytyksenä TH kuljettajakortti, hyvä suomen kielen taito ja kokeneella kuljettajalla laatuattribuutti.
Autotietoja: VW Touran Highline vm. 2018. Semel mittari
Puhelinnumero:050 598 5131
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:olli.loikkanen@elisanet.fi
Autoilija:Voitto Tiikkainen
Julkaistu: maanantai, maaliskuu 4, 2019
Tallin sijainti:Malmi/Tapaninkylä
Työn kuvaus: Yövuoroihin kuljettajaa. Myös viikonlopun yö- ja päivävuoron tuurauksia. Voit olla aloitteleva tai kokemusta omaava henkilö.
Autotietoja: Volvot V90 ja S90.Semel ja Meg Tax mittarit.
Puhelinnumero:0400 500 047 tai 0500 500 047
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:v.tiikkainen@luukku.com
Autoilija:Taksi-Pro Oy
Julkaistu: torstai, helmikuu 28, 2019
Tallin sijainti:Vallila
Työn kuvaus: Haen Taksi Helsinki- liitteen omaavaa kuljettajaa yövuoroihin sekä viikonloppupäivävuoroihin. Hakijalta edellytän hyvää suomen kielen taitoa. Autojen tallipaikat Vallilassa, jossa voit myös säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan. Hyvät liikenneyhteydet myös vaikka ei omaa autoa olisikaan.
Autotietoja: Kaksi Volvo V90 nelivetoa sekä yksi M-B E neliveto. Semel mittarit.
Puhelinnumero:050 555 1126
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:juha.kerttula@kolumbus.fi
Autoilija:Sakutax Oy
Julkaistu: maanantai, helmikuu 25, 2019
Tallin sijainti:Itä-Pasila
Työn kuvaus: Vakituiselle ja tuuraajalle paikka tarjolla. Hallipaikka Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, muukin vaihtopaikka mahdollinen. Päivä- ja ilta-/yövuoroja mahdollisuus ajaa. Hyvä suomen kielen taito vaaditaan. Vuoroista ja muista asioista sovimme joustavasti. Olet sitten kokeneempi tai aloittava kuljettaja niin ota yhteyttä.
Autotietoja: MB E, Skoda
Puhelinnumero:041 537 0580
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:mannikko.sakari@gmail.com
Autoilija:Taksi Mika Nieminen
Julkaistu: maanantai, lokakuu 22, 2018
Tallin sijainti:Vantaan Rajatorppa
Työn kuvaus: Etsitään tunnollista kuljettajaa yövuoroihin. Vaatimuksena hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, ruotsin ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.
Autotietoja: Opel Safira 1+6
Puhelinnumero:0400 405 841
Voimassaoloaika:3 kk
Sähköposti:

Call Now Button