Autoilija:Kuljetusliike Väinö Hirvonen & Kumpp
Julkaistu: keskiviikko, elokuu 14, 2019
Tallin sijainti:Malmi
Työn kuvaus: Haetaan vakituisia kuljettajia päivä- ja yövuoroihin sekä tuurareita. Autot ovat Taksi Helsingin välitysjärjestelmässä. Pitää löytyä Helsingin ammattiajolupa. Talli on Malmilla.
Autotietoja: 2 autoa Volvo V 60
Puhelinnumero:0400 494 368
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:merja.huovinen@kolumbus.fi
Autoilija:ecab Oy
Julkaistu: keskiviikko, elokuu 7, 2019
Tallin sijainti:Länsi-Pakila
Työn kuvaus: Vakituinen ilta/yökuljettajan paikka vapaana. Vuoroista voidaan sopia joustavastikin. Ota yhteyttä, tervetuloa töihin!
Autotietoja: Farkku-Volvo, vuosimalli 2019, MegTax -varustus
Puhelinnumero:0400 578 384
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:ecab.oy@outlook.com
Autoilija:Jamai Oy
Julkaistu: tiistai, elokuu 6, 2019
Tallin sijainti:Jätkäsaari, Mellunmäki, Rajakylä
Työn kuvaus: Haetaan vakituista päiväkuljettajaa, yökuljettajaa ja tuurareita. Kuljettajan koulutuksen kustannuksiin voidaan osallistua tai jos olet jo alalla oleva, voidaan sopia työsopimuksen allekirjoitusbonuksesta. Palkkaprovisio 38-40% + lomakorvaus ja työterveyshuolto kuuluu etuhin. Vuorot saa valita itse. Tiedustele paikkaa rohkeasti!
Autotietoja: 2 x MB E ja Skoda Suberb
Puhelinnumero:0400 810 460
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:marko.jauhiainen@kolumbus.fi
Autoilija:Pertti Loivanne Oy
Julkaistu: maanantai, elokuu 5, 2019
Tallin sijainti:Pasila
Työn kuvaus: Kaikki automme ovat Taksi helsingin välityksessä. Vuorot ovat sovitettavissa päivä/yövuoroihin. Talli on Pasilassa.
Autotietoja: Autot ovat MB E mustia Premium sedaneita ja farmareita.
Puhelinnumero:0400 413 555
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:pertti@loivanne.fi
Autoilija:Tmi K. Blomfelt
Julkaistu: keskiviikko, heinäkuu 31, 2019
Tallin sijainti:Herttoniemi, Peter Wetterintie
Työn kuvaus: Etsimme vakinaista asiakaspalveluhenkistä sekä luotettavaa taksinkuljettajaa TaksiHelsingin -välitysjärjestelmän autoon. Taksilla on tallipaikka Petter Wetterin tiellä Herttoniemessä metron läheisyydessä. Kuljettajalle: puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen kieltä, muu kielitaito katsotaan eduksi mm. englanti, ruotsi. Laatuattribuuttisi on voimassa. Työvuorot painottuvat ilta- ja yövuoroihin. Tarjoamme premium -taksin, kilpailukykyisen palkan ja reilun & rehdin työnantajan. Ota yhteyttä: Tmi K Blomfelt, kajblomfelt@gmail.com/puh. 0407505851
Autotietoja: Taksi on musta MB 220 Sedan. Taksissa on MegTax -mittari. Syyskuun alussa 2019 tulee uusi musta MB E 200 d A Business Avantgarde.
Puhelinnumero:040 750 5851
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:kajblomfelt@gmail.com
Autoilija:Finland cab service oy
Julkaistu: keskiviikko, heinäkuu 31, 2019
Tallin sijainti:Sörnäinen
Työn kuvaus: Vakituinen kuljettaja ja tuuraaja. Hyvä talli, jossa pesupaikka. Oman auton voi jättää talliin työvuoron ajaksi. Hyvälle kuskille hyvä palkka.
Autotietoja: MB EA sedan vm. 2019. MegTax -mittari. Ei aja Kelakyytejä.
Puhelinnumero:0400 216 566
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:juhani.zilliacus@gmail.com
Autoilija:Tomi Jokinen
Julkaistu: tiistai, heinäkuu 30, 2019
Tallin sijainti:Kamppi
Työn kuvaus: ***TAKSINKULJETTAJA*** Haetaan Taksi Helsinki liitteen omaavaa ja suomen kieltä taitavaa kuljettajaa yö- ja viikonloppuvuoroihin. Laatuattribuutti ja/tai Premium-kuljettaja on eduksi, mutta myös vasta-aloitteleva kuljettaja tulee kysymykseen.
Autotietoja: Autona musta Mercedes E 300de hybridi
Puhelinnumero:050 490 6271
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:Helsinki.Taxi@gmail.com
Autoilija:Helsingin Taksipalvelu Oy
Julkaistu: keskiviikko, heinäkuu 24, 2019
Tallin sijainti:Pasila / Roihupelto / sovitusti
Työn kuvaus: Etsitään mukavaan ja viihtyisään taksitaloon kokenutta konkaria tai vasta alalle tulevaa taksinkuljettajaa kaikkiin vuoroihin. Tarjoamme Sinulle siis ajettavaksi niin päivä-, ilta- ja yövuoroja, mikä vaan Sinulle sopisi parhaiten? Työsuhde on valittavissa myös elämäntilanteeseesi sopivaksi, päätoimiseksi tai osa-aikaiseksi. Palkkausmuotona provisio, sisältäen takuupalkan sovituista työvuoroista. Ajot Taksi Helsingin välityksessä ja lisäksi osassa autoissa ajoja sekä tehokkuutta vauhdittamassa Helsingin Matkapalvelukeskuksen ylivuotopääte. Päätoimisille kuljettajille löytyy työterveyshuolto ja liikuntaetu. Työvuorolista nähtävillä aina kätevästi yrityksemme kotisivujen kautta, ja myös jokainen ajettu kassatieto löytyy sieltä. Huom! Koulutamme ja perehdytämme jokaisen kuljettajan työhön ja autamme Sinua menestymään!
Autotietoja: Monipuolisesti MB E / C, VW Touran, Skoda Octavia
Puhelinnumero:050 555 4611
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:walde@helsingintaksipalvelu.fi
Autoilija:Avector Oy
Julkaistu: tiistai, kesäkuu 25, 2019
Tallin sijainti:Länsi-Vantaa, Vapaala
Työn kuvaus: Heti vakituinen kuljettaja yövuoroihin, samoin tarjolla vuoroja tuurareille. Päivin, öin, arkena ja viikonloppuina. Kahden auton tallissa. Semel-mittarit. Soita tai laita viestiä.
Autotietoja: MB 220 E 4 Matic ja BMW 520 F xdrive
Puhelinnumero:0400 815 481
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:backlund.ave@gmail.com
Autoilija:Taksi-Pro Oy
Julkaistu: maanantai, kesäkuu 3, 2019
Tallin sijainti:Vallila
Työn kuvaus: Haen taksinkuljettajia päivävuoroihin sekä yövuoroihin, vakituiseksi tai tuuraajaksi. Hakijalta edellytän hyvää suomen kielen taitoa sekä TH-kuljettajakorttia. Autojen tallipaikat Vallilassa, jossa voit myös säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan. Hyvät liikenneyhteydet myös vaikka ei omaa autoa olisikaan.
Autotietoja: Volvo V90 AWD ja M-B E 4-Matic E
Puhelinnumero:050 555 1126
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:juha.kerttula@kolumbus.fi
Autoilija:Taksi Arto Palkeinen Oy
Julkaistu: maanantai, kesäkuu 3, 2019
Tallin sijainti:Mellunmäki
Työn kuvaus: Tervetuloa, uusi kokematon tai vanha kokenut kuljettaja ajamaan invatakseja. Meillä kaikki kuljettajat opastetaan työhön. Invatakseissa niiden monipuolisuuden takia mahdollisuus todella hyviin kassoihin. Meillä Taksi Helsingin välityksen lisäksi myös paljon omia vakioajoja. Meiltä löytyy päivä-, ilta-, yö- ja viikonlopun vuoroja. Kuljettaja voi olla vakituinen tai tuuraaja. Kuljettajalta vaaditaan suomen kielen sujuvaa osaamista ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Rohkeasti yhteyttä. Kiitos.
Autotietoja: Invavarusteisia MB-spintereitä (hissi)
Puhelinnumero:040 777 4559
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:arto.palkeinen@kolumbus.fi
Autoilija:Vehari Oy
Julkaistu: keskiviikko, toukokuu 29, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme päivävuoroihin kuljettajaa. Tarjolla vuoroja sopimuksen mukaan. Kaikki automme ovat Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmässä, jonka lisäksi autoista löytyy Helsingin Matkapalvelukeskuksen ylivuotopäätteet tehostamaan ajovuoroja. Tallimme sijaitsee Kalliossa, ja siihen kuuluu 9 uutta E-mallin Mercedestä. Mikäli liikut omalla autolla, onnistuu sen säilytys lämpimässä tallissamme työvuoron ajan. Palkkausmuotona provisio, joka on jopa 40% + lomarahat. Myös työterveyshuolto on kunnossa. Edellytykset hakijalle on suomen kielen taito sekä Helsingin ammattiajolupa. Mikäli kuitenkin olet alalle kokonaan uusi tulija, järjestyy ammattipätevyys koulutus tarvittaessa meidän kauttamme. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Autotietoja: MB E
Puhelinnumero:0400 484 433
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:vehari@kolumbus.fi
Autoilija:Janne Nyman
Julkaistu: torstai, toukokuu 23, 2019
Tallin sijainti:Töölö
Työn kuvaus: Haetaan kuljettajaa päivä- tai yövuoroihin. Pe ja la yöt ovat tällä hetkellä vakituisen kuljettajan hoidossa. MegTax -mittari. Vaaditaan sujuva suomen kielen taito. Laita sähköpostia tai soita (miel iltaisin).
Autotietoja: BMW 520d X-drive
Puhelinnumero:050 567 9393
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:janne.nyman@welho.com
Autoilija:Taksimiehet Welin Oy
Julkaistu: tiistai, toukokuu 21, 2019
Tallin sijainti:Itä-Pasila ( Pasilan aseman vieressä )
Työn kuvaus: Haemme vakituista, mieluimmin Taksi Helsinki-laatuattribuutin omaavaa taksinkuljettajaa ajamaan päivä- ja yövuoroja (pelkästään yövuoroja ajava myös mahdollinen). Kuljettajalta vaaditaan TH-kuljettajakorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Autotietoja: Autona on MB E, Semel- mittari
Puhelinnumero:0500 406 159
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:
Autoilija:Martti Vuorio Oy
Julkaistu: maanantai, toukokuu 20, 2019
Tallin sijainti:Nervanderinkatu 8-10, Etu-Töölö
Työn kuvaus: Meillä kaikki attribuutit. Pärjäät kotimaisilla kielillä, eurooppalaiset +++. Kokemus ei ole pahasta, koulutamme. Sinulla on auto tai julkiset yhteydet hyvät. Vakituinen saa paikan ja tuurareitakin tarvitaan. Palkka 36>39% alv 0%, + lomarahat kuukausittain. Eli max tuurari 42,51% Vakituinen 43,49%
Autotietoja: 3 x MB E Farm + vara-auto
Puhelinnumero:040 523 0424
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:j.jousjarvi@kolumbus.fi
Autoilija:Ville Leppänen
Julkaistu: keskiviikko, toukokuu 15, 2019
Tallin sijainti:Mäkkylä
Työn kuvaus: Haemme kasvavaan, laadukkaaseen taxitalliimme YKKÖSKUSKEJA vakituisiin päivä- tai ilta-/yövuoroihin sekä viikonloppu-/arkituurauksiin. Arvostamme ymmärrystä asiakaspalvelusta, paikallistuntemusta sekä suomen kielen taitoa. Tarjoamme asianmukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden bonuspalkkioon. Lähetä hakemus osoitteeseen: ville@vltaxit.fi. VL-Taxit Oy on suomalainen v. 1999 perustettu vakavarainen taxiyhtiö. Olemme vahvasti mukana muuttuvassa taxiliikenneympäristössä. Kalustomme on laadukasta ja panostamme asiakaspalveluun.
Autotietoja: Toyota Auris / Mb Vito
Puhelinnumero:050 556 9898
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:ville@vltaxit.fi
Autoilija:Kimmo Räisänen
Julkaistu: tiistai, toukokuu 7, 2019
Tallin sijainti:Myllypuro
Työn kuvaus: Hyvä talli Myllypurossa etsii kesäksi yö- ja päiväkuskeja. Autoina on E-mersuja, ja palkka% on hyvä. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Lähetä s-postia, niin otan yhteyttä ja kerron lisää...
Autotietoja: MB E-malleja x 3
Puhelinnumero:
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:metro.taxi@yahoo.com
Autoilija:Timo Toiviainen
Julkaistu: tiistai, toukokuu 7, 2019
Tallin sijainti:Espoonlahti
Työn kuvaus: Tule ajamaan kanssamme autoa 456 sekä yö- että päivävuoroihin. Tarvitsen kuljettajan, joka kykenee suoriutumaan myös premium-tilauksista. Sujuvan suomen kielen lisäksi osaat myös englantia.
Autotietoja: Volvo S-90
Puhelinnumero:044 262 2456
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:timo.toiviainen@saunalahti.fi
Autoilija:Tmi Pasila Juha
Julkaistu: tiistai, toukokuu 7, 2019
Tallin sijainti:Tapulikaupunki
Työn kuvaus: Vakituiseen työsuhteeseen yövuoroihin. Arkisin ma - pe voit aloittaa vuoron klo 16, ma - to päättyen klo 04 mennessä. Viikonloppuisin voit pitää autoa kotonasi, ja tehdä vuoroista haluamasi mukaiset. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, jopa 40% ja lomarahat sekä hyvän kaluston. Sinulla tulee olla TH kuljettajakortti, hyvä kielitaito sekä laatuattribuutit. Taksin parkkipaikka lähellä Puistolan juna-asemaa. Soita tai laita sähköpostia niin keskustellaan yksityiskohdista.
Autotietoja: MB E sedan
Puhelinnumero:0400 431 610
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:juha.pasila@gmail.com
Autoilija:Taksi Mika Nieminen
Julkaistu: maanantai, lokakuu 22, 2018
Tallin sijainti:Vantaan Rajatorppa
Työn kuvaus: Etsitään tunnollista kuljettajaa yövuoroihin. Vaatimuksena hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, ruotsin ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.
Autotietoja: Opel Safira 1+6
Puhelinnumero:0400 405 841
Voimassaoloaika:3 kk
Sähköposti:

Call Now Button