Autoilija:Jukka Salminen
Julkaistu: keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Tallin sijainti:Wallininkuja
Työn kuvaus: Haetaan vakituista kuljettajaa päivävuoroihin. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen sopimukseen. Autossa on matkapalveluiden ylivuotokapula. Mahdollisuus ajaa myös matkapalvelun suoraohjauksessa.
Autotietoja: 2 x Skoda superB 2018 ja 2019
Puhelinnumero:040 563 7719
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:kuljetus.jukkis@elisanet.fi
Autoilija:Taksi A. Siren Oy
Julkaistu: keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Tallin sijainti:Lassila ja Länsi-Vantaa
Työn kuvaus: Hyvä vakituinen/osa-aikainen taksinkuljettajan paikka vapaana. Sinulta edellyteään halua palvella asiakkaita. Pidät vastuullisesta, itsenäisestä ja yrittäjähenkisestä työstä. Haluat olla huolellinen ja myös päättäväinen. Nautit myös hyvällä autolla ajamisesta. Tarjoamme sinulle koulutuksen tarvittaessa sopimuksen mukaan, joustavat työajat, monipuolisen ja vaihtelevan työn ja hyvän työympäristön. Auto ja talli Lassilassa ja Länsi-Vantaalla. Lähetä hakemus tai soita niin sovitaan lisää.
Autotietoja: MB E farmari
Puhelinnumero:050 347 9008
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:taksiasiren@saunalahti.fi
Autoilija:Helsingin Taksipalvelu Oy
Julkaistu: tiistai, huhtikuu 23, 2019
Tallin sijainti:Pasila / Roihupelto / Heikinlaakso
Työn kuvaus: Etsitään mukavaan ja viihtyisään taksitaloon kokenutta konkaria tai vasta alalle tulevaa taksinkuljettajaa kaikkiin vuoroihin. Tarjoamme Sinulle siis ajettavaksi niin päivä-, ilta- ja yövuoroja, mikä vaan Sinulle sopisi parhaiten? Työsuhde on valittavissa myös elämäntilanteeseesi sopivaksi, päätoimiseksi tai osa-aikaiseksi. Palkkausmuotona provisio, sisältäen takuupalkan sovituista työvuoroista. Ajot Taksi Helsingin välityksessä ja lisäksi omaa asiakaskuntaa. Päätoimisille kuljettajille löytyy työterveyshuolto ja liikuntaetu. Työvuorolista nähtävillä aina kätevästi yrityksemme kotisivujen kautta ja myös jokainen ajettu kassatieto löytyy sieltä. Huom! Koulutamme ja perehdytämme jokaisen kuljettajan työhön ja autamme Sinua menestymään!
Autotietoja: MB E/C, Skoda Octavia, VW Touran
Puhelinnumero:050 555 4611
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:rekry@helsingintaksipalvelu.fi
Autoilija:Taxi Lavonen Oy
Julkaistu: tiistai, huhtikuu 16, 2019
Tallin sijainti:Kallio Helsinki
Työn kuvaus: Etsitään kuljettajaa ilta/yövuoroihin. Pääset itse vaikuttamaan ajovuorojen suunnitteluun. Palkka kilpailukykyinen. Talli Kalliossa, jossa voit säilyttää autoasi vuorojen aikana. Auto musta BMW 520, jossa MegTax-mittari.
Autotietoja: BMW 520-farmari
Puhelinnumero:040 541 4488
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:timolavonen@gmail.com
Autoilija:Taksi Arto Palkeinen Oy
Julkaistu: perjantai, maaliskuu 29, 2019
Tallin sijainti:Mellunmäki
Työn kuvaus: Haemme kuljettajia monipuolisiin invataksikyyteihin. Tarvitsemme kuljettajia sekä vakituiseen työsuhteeseen että tuuraajiksi päivä- ja iltavuoroihin. Kuljettajalta vaaditaan vain B-kortti ja laatuattribuutti. Kuljettaja voi olla kokenut tai kokematon invamies, työhön opastetaan. Tervetuloa töihin.
Autotietoja: Taksit ovat MB- sprintereitä (1+8), hissillisiä
Puhelinnumero:040 777 4559
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:arto.palkeinen@kolumbus.fi
Autoilija:Kuljetusliike Kulo & Kumpp.
Julkaistu: torstai, maaliskuu 28, 2019
Tallin sijainti:Kannelmäki tai Kerava
Työn kuvaus: Oletko kiinnostunut taksinkuljettajan työstä? Työ on monipuolista ja antoisaa asiakaspalvelutyötä, jossa voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi ja ansioihisi. Taksinkuljettajan työhön kuuluu oleellisena osana auto ja sen kuljettaminen. Tämän teknisen osan työstä useimmat oppivat nopeasti. Työn varsinainen sisältö muodostuu toimimisesta ihmisten kanssa, ja siinä jokainen voi kehittää jatkuvasti itseään ja oppia uutta. Työ on antoisaa ja hyvin vaihtelevaa, koska kahta samanlaista työvuoroa ei ole. Taksinkuljettajan työtä on pidetty vapaana ja itsenäisenä sekä varsin vastuullisena, ja kuljettajaan luotetaan vahvasti. Joistain henkilökohtaisista ominaisuuksista on tässä työssä hyötyä. Positiivinen palveluasenne ja taito kohdella ihmisiä heitä arvostaen ja auttaen auttavat hyvään alkuun taksinkuljettajan tehtävässä. Paineensietokykyä työssä koetellaan usein ja monella tavalla. Jos kuljettaja menettää malttinsa helposti, työ voi muodostua vaikeaksi. Kyky hyväksyä erilaisia ihmisiä ja elämän ilmiöitä helpottaa työskentelyä, koska työssä kohtaa erilaisuutta ehkä enemmän kuin missään muussa tehtävässä. Kuljettajalta vaaditaan myös kykyä keskittyä useisiin asioihin samanaikaisesti, ja jos tämä tuottaa vaikeuksia, voi niitä ennustaa myös kuljettajan uralla. Luonteeltaan sosiaalinen ja avoin henkilö pärjää parhaiten taksinkuljettajana. Kuljettajalta edellytetään itsenäistä kykyä ratkaista työssä eteen tulevat tilanteet. Työn luonteesta johtuen kaikkiin tilanteisiin ei ole olemassa käsikirjaa. Myös elämäntilanteella on merkitystä. Jos yksityiselämän asiat ovat jostain syystä ”solmussa”, kuljettajana aloittaminen ei ehkä juuri sillä hetkellä ole perusteltua. Usein kuljettajan työ jatkuu taksiyrittäjänä. Yrittäjyys edellyttää liikennelupaa. Parhaat taksiyrittäjät kasvavat Suomessa taksinkuljettajista.
Autotietoja: Autona/työkaluna uudehko premium-luokan MB E farm. ja kaikki attribuutit, sekä lasten turvaistuimet.
Puhelinnumero:0400 648 811/Juhani
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:kuljetusliikekulo@gmail.com
Autoilija:Kuljetusliike Leino&Leino
Julkaistu: maanantai, maaliskuu 25, 2019
Tallin sijainti:Hakuninmaa, Helsinki
Työn kuvaus: Haemme kuljettajaa päivä- tai ilta/yövuoroihin sopimuksen mukaan. Lämmin talli sijaitsee Hakuninmaalla. Kuljettajalta edellytämme TH kuljettajakorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Soita ja kysy lisää.
Autotietoja: Volvo V90 D3 (vm. 2018), Semelin mittari
Puhelinnumero:0400 458 401
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:leino.keijo@kolumbus.fi
Autoilija:Avector oy
Julkaistu: maanantai, maaliskuu 25, 2019
Tallin sijainti:Länsi-Vantaa
Työn kuvaus: Haetaan palvelukseen niin vakituista päivä- kuin yövuorokuljettajaa. Samoin tuurausta tarjolla kalenteriisi sopiviin aikoihin arkena ja viikonloppuisin. Laatuattribuutti kunnossa. Alalle tulevalla myös mahdollisuus aloittaa työ. Autoissa Semelin mittarit. Jos tarvetta, annetaan opastusta mittarin käytössä. Ota yhteyttä sovitaan jatkosta. T. Ave.B.
Autotietoja: BMW 520 f xdrive ja MB 220 F 4 Matic
Puhelinnumero:0400 815 481
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:
Autoilija:Taksipalvelu H Reen Oy
Julkaistu: maanantai, maaliskuu 25, 2019
Tallin sijainti:Vantaa Hämeenkylä
Työn kuvaus: Haetaan vakituista ja osa-aikaista kuljettajaa päivä- sekä yövuoroihin. Vuorot sovittavissa tilanteen mukaan.
Autotietoja: MB E. Semel mittari.
Puhelinnumero:040 771 4939
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:reijo.reen@saunalahti.fi
Autoilija:PTH-Kuljetus Oy
Julkaistu: maanantai, maaliskuu 25, 2019
Tallin sijainti:Syystie 16, Helsinki
Työn kuvaus: Haemme taksinkuljettajia päivä- ja yövuoroihin sopimuksen mukaan. Talli Tapaninvainiossa Syystiellä, jossa voit säilyttää tarvittaessa omaa autoasi vuorojen aikana. HYVÄ PALKKA + lomarahat. Edellytyksenä TH kuljettajakortti. Työt voit aloittaa heti, soita rohkeasti niin sovitaan yksityiskohdista.
Autotietoja: Volvot V90 - 2018. Semelin mittarit.
Puhelinnumero:050 402 4531
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:tapio.hietaranta@pth-kuljetus.fi
Autoilija:ecab Oy
Julkaistu: keskiviikko, maaliskuu 13, 2019
Tallin sijainti:Länsi-Pakila
Työn kuvaus: Yövuoroja
Autotietoja: uusi V60 + MegTax
Puhelinnumero:0400 578 384
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:ecab.oy@outlook.com
Autoilija:Kuljetusliike Veikko Peltonen & Kumppanit
Julkaistu: perjantai, maaliskuu 8, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme vakituisia ja osa-aikaisia taksinkuljettajia kasvavaan talliimme. Tarjolla niin päivä- kuin yövuoroja sopimuksen mukaan. Kaikki automme ovat Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmässä, jonka lisäksi autoista löytyy Helsingin Matkapalvelukeskuksen ylivuotopäätteet tehostamaan ajovuoroja.Tallimme sijaitsee Kalliossa ja siihen kuuluu 9 uutta E-mallin Mercedestä. Mikäli liikut omalla autolla, onnistuu sen säilytys lämpimässä tallissamme työvuoron ajan. Palkkausmuotona provisio, joka on jopa 40% + lomarahat. Myös työterveyshuolto on kunnossa. Edellytykset hakijalle on suomen kielen taito sekä Helsingin ammattiajolupa. Mikäli kuitenkin olet alalle kokonaan uusi tulija, järjestyy ammattipätevyyskoulutus tarvittaessa meidän kauttamme. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Autotietoja: MB E
Puhelinnumero:0400 484 433
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:vehari@kolumbus.fi
Autoilija:Tmi K Blomfelt
Julkaistu: torstai, maaliskuu 7, 2019
Tallin sijainti:Herttoniemi tallipaikka
Työn kuvaus: Haemme vakituista tai tuuraajaa ilta- ja yövuoroihin sekä viikonloppuihin sopimuksen mukaan. Tallipaikka on Herttoniemessä, metroaseman läheisyydessä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen + lomarahat. Edellytyksenä on TH- kuljettajakortti, hyvä suomen kielen taito, muu kielitaito on eduksi sekä laatuattribuutti. Otathan yhteyttä ja kysy lisää.
Autotietoja: Musta MB 220 musta sedan. Meg Tax -mittari.
Puhelinnumero:040 750 5851
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:kajblomfelt@gmail.com
Autoilija:Olli Loikkanen
Julkaistu: tiistai, maaliskuu 5, 2019
Tallin sijainti:Tapaninvainio
Työn kuvaus: Haetaan tuuraria päivä-, ilta-, tai yövuoroihin sopimuksen mukaan. Lämmin talli Tapaninvainiossa, jossa voit säilyttää omaa autoa vuoron ajan. Kilpailukykyinen palkkaus + lomaraha. Edellytyksenä TH kuljettajakortti, hyvä suomen kielen taito ja kokeneella kuljettajalla laatuattribuutti.
Autotietoja: VW Touran Highline vm. 2018. Semel mittari
Puhelinnumero:050 598 5131
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:olli.loikkanen@elisanet.fi
Autoilija:Voitto Tiikkainen
Julkaistu: maanantai, maaliskuu 4, 2019
Tallin sijainti:Malmi/Tapaninkylä
Työn kuvaus: Yövuoroihin kuljettajaa. Myös viikonlopun yö- ja päivävuoron tuurauksia. Voit olla aloitteleva tai kokemusta omaava henkilö.
Autotietoja: Volvot V90 ja S90.Semel ja Meg Tax mittarit.
Puhelinnumero:0400 500 047 tai 0500 500 047
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:v.tiikkainen@luukku.com
Autoilija:Taksi-Pro Oy
Julkaistu: torstai, helmikuu 28, 2019
Tallin sijainti:Vallila
Työn kuvaus: Haen Taksi Helsinki- liitteen omaavaa kuljettajaa yövuoroihin sekä viikonloppupäivävuoroihin. Hakijalta edellytän hyvää suomen kielen taitoa. Autojen tallipaikat Vallilassa, jossa voit myös säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan. Hyvät liikenneyhteydet myös vaikka ei omaa autoa olisikaan.
Autotietoja: Kaksi Volvo V90 nelivetoa sekä yksi M-B E neliveto. Semel mittarit.
Puhelinnumero:050 555 1126
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:juha.kerttula@kolumbus.fi
Autoilija:Sakutax Oy
Julkaistu: maanantai, helmikuu 25, 2019
Tallin sijainti:Itä-Pasila
Työn kuvaus: Vakituiselle ja tuuraajalle paikka tarjolla. Hallipaikka Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, muukin vaihtopaikka mahdollinen. Päivä- ja ilta-/yövuoroja mahdollisuus ajaa. Hyvä suomen kielen taito vaaditaan. Vuoroista ja muista asioista sovimme joustavasti. Olet sitten kokeneempi tai aloittava kuljettaja niin ota yhteyttä.
Autotietoja: MB E, Skoda
Puhelinnumero:041 537 0580
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:mannikko.sakari@gmail.com
Autoilija:JIP Line Oy / Jukka Isopahkala
Julkaistu: torstai, helmikuu 21, 2019
Tallin sijainti:Laajasalo, Helsinki
Työn kuvaus: Haetaan viikonlopun yökuljettajaa, pe-la. Myös muut yövuorot mahdollisia. Lämmin talli Laajasalossa. Julkinen liikenne pelaa, jos et omista autoa. Sinulla on kokemusta tai olet aloittava kuljettaja. Koulutus kuuluu tietenkin asiaan. Auto MB 200 E Farmari, joten työkalusi on varmasti miellyttävä. Työt voi aloittaa nopealla aikataululla. Palkkaus provisio, joka on hyvä. Ota yhteyttä puh 0400-764302/ Jukka. Sovitaan tapaaminen ja käydään kahvilla. Onhan sinulla Hki-liite.
Autotietoja: MB 200 E Farmari , valkoinen, Megtax-mittari
Puhelinnumero:0400 764 302
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:jukka.isopahkala@icloud.com
Autoilija:Sami Vertanen
Julkaistu: maanantai, helmikuu 18, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme vakituista taksinkuljettajaa Helsinkiin ajamaan päivä- ja yövuoroja sopimuksen mukaan. Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmän lisäksi autossa on vielä matkapalvelukeskuksen ylivuotopäätelaite. Palkkaus erittäin kilpailukykyinen + lomarahat. Auto on MB farmari jonka talli löytyy Kalliosta, jossa voit säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan.
Autotietoja: MB farmari
Puhelinnumero:041 510 0319
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:sami.vertanen1@gmail.com
Autoilija:Aappo Toivonen
Julkaistu: keskiviikko, tammikuu 30, 2019
Tallin sijainti:Alppila/Viipurinkatu
Työn kuvaus: Tarjolla vakituiselle kuljettajalle hyvä työpaikka kivassa porukassa alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme Premium tason kaluston lisäksi työterveyshuollon, kilpailukykyisen palkan, pääsyn Taksi Helsingin Premium-kuljettajaksi, omia tilauksia ja mahdollisuuden ajaa myös Lähitaksin puolella. Ammattiajoliitteen hankinnassa luonnollisesti avustamme ja tarjoamme koulutuksen tilausajotehtäviin. Sinulta odotamme itsestäänselvyyksien, kuten hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon (CERF-taso C1), reippauden, hyvän palveluasenteen, rehellisyyden ja ajotaidon lisäksi englanninkielen suullista taitoa (CERF-taso B1), kykyä toimia ryhmässä, sekä vaativien asiakkaiden kanssa.
Autotietoja: Mercedes-Benz E W213 sedan
Puhelinnumero:0400 906 262
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:aappo.toivonen@limofinland.com
Autoilija:Ali Hosseini
Julkaistu: tiistai, tammikuu 29, 2019
Tallin sijainti:Vuosaari, Kolumbuksen metroparkilla
Työn kuvaus: Haetaan taksinkuljettajaa. Talli sijaitsee Vuosaaressa. Palkkaus sopimuksen mukaan ja erinomainen. Mukava talo ja hieno tunnelma. Tarjolla on kaikenlaisia vuoroja, joita sovitaan kuljettajan kanssa. Oletetaan, että arvostat taksiammattia. Olet reipas, siisti ja asiallinen. Pidät asiakaspalvelusta, ja ajotapasi on ennakoiva
Autotietoja: Kia Optima FarmariTaksamittari Meg Tax.Yhdessä autossa on MPK (Matkapalvelukeskuksen) tilauspuhelin, joten erinomaiset mahdollisuudet tienata palkkaa. MPK koulutus järjestetään.
Puhelinnumero:045 635 3795
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:ali.hosseini@welho.com
Autoilija:Martti Vuorio Oy
Julkaistu: maanantai, tammikuu 28, 2019
Tallin sijainti:Nervanderinkatu 8-10, Töölö
Työn kuvaus: Sinulla on Helsinkiin taxiliite sekä kaikki tarpeelliset attribuutit. Pärjäät kotimaisilla kielillä, eurooppalaiset +++ Kokemus ei ole pahasta. Koulutamme ja autamme asunnon kanssa. Etsimme päivä- ja yökuskeja sekä tuurareita. Palkka 36>39% alv 0%, + lomarahat kuukausittain.
Autotietoja: Autotietoja: 3 x MB E Farm ( 3x 4x4) + vara autot
Puhelinnumero:  040 523 0424
Voimassaoloaika:3
Sähköposti: j.jousjarvi@kolumbus.fi
Autoilija:Arto Kerttula
Julkaistu: perjantai, tammikuu 25, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Haetaan TH-liitteen omaavaa taksinkuljettajaa päivävuoroihin, vakituinen sekä osa-aikainen. Vuorot sopimuksen mukaan.
Autotietoja: BMW 520d farmari 2018 Premium, Semel-mittari
Puhelinnumero:040 568 5278
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:arto.kerttula@pp.inet.fi
Autoilija:Taksipalvelu Pulli Oy
Julkaistu: keskiviikko, tammikuu 23, 2019
Tallin sijainti:Vuosaaressa metroaseman vieressä ja Pukinmäessä. Oman auton voi jättää talliin vuoron ajaksi.
Työn kuvaus: Etsitään taksinkuljettajaa yövuoroihin, palkka sopimuksen mukaan.
Autotietoja: MB E 4-matic
Puhelinnumero:0400 503 129
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:olli.pulli@taksipalvelupulli.fi
Autoilija:Taksi Mika Nieminen
Julkaistu: maanantai, lokakuu 22, 2018
Tallin sijainti:Vantaan Rajatorppa
Työn kuvaus: Etsitään tunnollista kuljettajaa yövuoroihin. Vaatimuksena hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, ruotsin ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.
Autotietoja: Opel Safira 1+6
Puhelinnumero:0400 405 841
Voimassaoloaika:3 kk
Sähköposti:

Call Now Button